reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Dziewczyny powiedziałyscie już bliskim o ciąży?? My rodzicom powiedzieliśmy w 8tc ale poprosiliśmy o dyskrecję. Moja teściowa nie wytrzymała i wypaplała w rodzinie i jeszcze pewnie powiedziała "tylko nie mówcie że wiecie" bo wszyscy przy mnie udają że nie wiedzą. Jestem wściekła...
Tak jak moj Ojciec wypaplał moje babci a to najwieksza plotkara i wszyscy juz wiedza. A Ona udaje głupia ze nic nie wie.

reklama
Dziewczyny powiedziałyscie już bliskim o ciąży?? My rodzicom powiedzieliśmy w 8tc ale poprosiliśmy o dyskrecję. Moja teściowa nie wytrzymała i wypaplała w rodzinie i jeszcze pewnie powiedziała "tylko nie mówcie że wiecie" bo wszyscy przy mnie udają że nie wiedzą. Jestem wściekła...
Ja się nie krylam, że względu na stracone wcześniej ciąże. Wołałam żeby było wiadome czemu na siebie chucham I czemu mniej pracuje.

U nas wiedzą rodzice, rodzeństwo i dziadkowie, rodzice od samego początku, pozostałym powiedzieliśmy tydzień temu dopiero. A no i pracodawca wie, bo musi szukać kogoś na zastępstwo na moje stanowisko :)

Czesc wszystkim. Chcialam tez sie pochwalic. Dzwonili dzisiaj ze szpitala. Sa juz wyniki nipt-u.
Wszystko w najlepszym porzadku.
Nie wiem kto u mnie mieszka w dalszym ciagu, ale w srode mamy usg. Do piatku mam miec też wyniki w domu.

Tutaj mam pytanie.. wiem ze z wynikow mozna odczytac kto to.
Czy ktoras juz odbierala i wie gdzie mozna to znalezc?

Czesc wszystkim. Chcialam tez sie pochwalic. Dzwonili dzisiaj ze szpitala. Sa juz wyniki nipt-u.
Wszystko w najlepszym porzadku.
Nie wiem kto u mnie mieszka w dalszym ciagu, ale w srode mamy usg. Do piatku mam miec też wyniki w domu.

Tutaj mam pytanie.. wiem ze z wynikow mozna odczytac kto to.
Czy ktoras juz odbierala i wie gdzie mozna to znalezc?

A to nie tak ze plec to tylko z badan inwazyjnych? Przynajmniej tak ostatnio czytalam.

reklama
Jestem farmaceutką :) więc jak macie jakieś pytania to śmiało.
Kropli z xylometazoliną nie wolno, zostaje woda morska do nosa.
Kurcze, a czym może skutkować ich używanie bo przyznam, że przy moich wiecznie zatanych zatokach woda morska nie pomaga i używałam te krople dość regularnie.. gdyby nie one to bym się udusiła.

Do góry