Ewelina1406
Fanka BB :)
Ja nie mam i nie będę kupowała :-)Jej ja widzę, że wy prawie wszystkie zaopatrzone w detektor, ja cały czas się waham i zastanawiam czy kupować czy nie. Czy któraś jeszcze go nie ma????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie mam i nie będę kupowała :-)Jej ja widzę, że wy prawie wszystkie zaopatrzone w detektor, ja cały czas się waham i zastanawiam czy kupować czy nie. Czy któraś jeszcze go nie ma????
Śliczny, taki w moim.styluOdnośnie wózków to ja nigdy do tej pory nie szukałam , i za szybko dla mnie ale mam ten w zakładce obserwowane na allegro i jak doczekamy wyprawki to chyba zostanie
Zobacz załącznik 864502
Ja jestem fanka anexow i sport i cross mega mi się podobaja, wiec między tymi dwoma modelami będziemy wybierać.
Ja jutro mam 2 ważne egzaminy, ale i wizytę u ginekologa. Tak się jakoś denerwuje i nie mogę doczekać. To 1 moja wizyta u niego. Zmieniłam, bo tamten mnie tylko straszył non stop ze coś tam,a to za male(zapominal ze młodsze niż om.), a o dziecku mi mówił tyle ze nic nie wiedziałam
I tak cud, że przetrwałam caly 1 trymestr u niego. Wizyt miałam chyba z 8. Ciąża bez ryzyka i niezagrozona.
Wymioty i mdłości wróciły. Rzygam sobie d 3 dni
Detektora nie mam i pewnie nie kupię, bo bym już nic innego nie zrobiła tylko sleczala nad tym
@motylkowelove widzę ze u Ciebie tez te bóle. U mnie tak samo. Zajebiście mocne bóle biodra, wręcz pośladka
Jak myślisz, od czego to? bo ja już myślałam nad rwą
U mnie też w 1 ciąży późno brzuch wyskoczył i ruchy późno poczułam! Ale za to pod koniec juz tak jezdzila mi nogami po żebrach, że płakałam [emoji23] .Spokojnie u mnie tez brzuch nie widoczny. W pierwszej ciazy poczułam w 19 tyg. Do czekasz sie
U mnie też w 1 ciąży późno brzuch wyskoczył i ruchy późno poczułam! Ale za to pod koniec juz tak jezdzila mi nogami po żebrach, że płakałam [emoji23] .
Teraz mam brzuch, dupę i cała jestem ogromna [emoji23] ale wiem że po ciąży szybko lecą kg więc się nie przejmuje.
Ja też nie mam detektora i nie kupuje. Przeszło mi przez myśl, żeby kupić używany ale potem uznalam że nie miałam z Emi to teraz też nie
Z plamieniami dla spokoju jechałbym sprawdzić !