reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Nie nić z tych rzeczy po prostu było mi bardzo zimno chwilowo później się ubralam i zasnęłam .
Muszę zapytać lekarza czy to normalne . Miałam tak na początku ciąży teraz się zdziwiłam .
I w sumie teraz myślę że dobrze ze zamówiłam ten detektor przyjdzie mi pewnie jutro
Pewnie sie najadlas strachu. Oby wiecej Ci sie to nie powtórzyło[emoji8]

reklama
Witam się w tą chłodna środę , wkoncu można poodychac swozeym powietrzem [emoji4]
Trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj i wy trzymajcie za mnie , ale ja dopiero jadę na 21 i zanim wejdę bedzie 12 [emoji19]
O jeeeeny co tam późno[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]chociaż ja w drugiej ciąży tez miałam wizytę na 20 a weszlam o 23[emoji33]

Znam :) myslalam nawet o metodzie c2c moze cos fajnego by mi wyszlo :D

Ojej kocham kocyki na drutach :) ale ja niestety nie umiem :( ale wychodza mega piekne.

Jak moj maz wczoraj otworzyl drzwi balkonowe to tez sie cala trzeslam i zamykalam ale mi sie wydaje ze to przez to ze temp na polu szybko spadla bylo 28 a po deszczu bylo 19, a dzis u mnie jest zaledwie 17 wiec bardzo to odczuwamy :)
Ja uwielbiam szydełkowe robótki[emoji7] nasze dzidzie zimowe to duzo mozna zrobić[emoji7]

No do mojego gina są kolejki jak za komuny i swoje trzeba odczekać [emoji23]
U mojego tez zawsze opóźnienie. Jak dzisiaj mam na 17,15 tak pewnie wejdę o 18, ale ostatnio sami z mezem siedzielismy 40 minut i gadalismy o glupotach[emoji23] to potem uciekalismy zeby nas Panie na poczekalni wzrokiem nie zabiły[emoji23][emoji23]

U mojego tez zawsze opóźnienie. Jak dzisiaj mam na 17,15 tak pewnie wejdę o 18, ale ostatnio sami z mezem siedzielismy 40 minut i gadalismy o glupotach[emoji23] to potem uciekalismy zeby nas Panie na poczekalni wzrokiem nie zabiły[emoji23][emoji23]
Hahaha , nie które panie moga naprawdę zabić człowieka wzrokiem

Koleżanka ma Anexa i jest rewelacyjny w prowadzeniu, super amortyzacja i pięknie ygląda jak dla mnie. Raczej będę się skłaniała co do niego.
Ja też, a najbardziej podoba mi się w wersji czarnej, piękny, klasyczny, babcie moje się zajęczą, że jak to dziecko w czarnym wózku wozić no ale trudno, jest cudowny :)

Ja syna urodziłam 3 dni przed terminem w 39tyg. Teraz fajnie byloby byc na Swieta juz w domu, ale to takie moje odlegle marzenie...
Napisz coś więcej o sobie. Skad jestes?

Ja mam termin na 23.12 wg OM. córkę urodziłam 12dni po terminie wiec może i tym razem się przeciągnie.

reklama
Do góry