reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Przyszedl moj detektor! Mam podobny do Dagi tylko firmy sunray, wstawialam kiedys linka. Chwilke slyszalam przeplywy i tętnice ale wiedzialam ze to nie serduszko bo na za duzym obszarze byli slychac. Po chwili udalo sie :) tetno 159 jakos lapalo, tak czysto slyszalam jak zasuwa:) bosko: * dziekuje @Julianna_Szcz za wskazowki niech Ci w dobrej tesciowej wynagrodzi:) kurcze przykro mi z powodu tej sytuacji, slowa bliskich potrafia mocno zranic nie wiem jak mozna cos takiego synowej powiedziec:( rozmowa wydaje sie bezcelowa chyba wiem co to za typ kobiety. Moze z mezem uda sie jakos zeby on mamusi przetlumaczyl. No ale dajesz rade widze, niczym sie nie przejmuj :* przymajmniej sie staraj

reklama
Przyszedl moj detektor! Mam podobny do Dagi tylko firmy sunray, wstawialam kiedys linka. Chwilke slyszalam przeplywy i tętnice ale wiedziala ze to nie serduszko bbona za duzym obszarze byli slychac. Po chwili udalo sie :) tetno 159 jakos lapalo, tak czysto slyszalam jak zasuwa:) bosko: * dziekuje @Julianna_Szcz za wskazowki niech Ci w dobre tesciowej wynagrodzi:) kurcze przykro mi z powodu tej sytuacji, slowa bliskich potrafia mocni zranic nie wiem jak mozna cos takiego synowej powiedziec:(

super !!! Ciekawe kiedy mój przyjdzie pewnie jutro obstawiam :) ja się juz tez naoglądałam filmików zeby wiedziec kiedy "to to " :)

Witam jeszcze raz ja po wizycie ...odebralam wyniki testu pappa i usg genetycznego i wszystko ok przesunął mi sie termin z 5.12 na 1.12 wedlug usg ale pani doktor po dzisiejszym badaniu stwierdzila ze szyjke macicy mam tak wysoko ze moge urodzic jeszcze tydzien wczesniej

@motylkowelove no mysle ze to mi pomoglo, maz mowi slychac slychac a ja nieeee to nie to. Bedzie szybciej. No i troche inny dzwiek. W miare latwo rozroznic mysle mimo wszystko. Fajnie sie slucha:)bedziesz zadowolona:D w domowym zaciszu to w ogole fajnie:)

Byle raz znaleźć i wiedziec gdzie to panika opada chyba :) patrzyłam na meila i pewnie jutro dostane to wieczorem bede testować

Dziewczyny czy czujecie juz ruchy???? Ja jestem pewna ze to ruchy z dnia na dzien co raz wyraźniejsze .wiem ,ze to za wczesnie (dzis poczatek 14 tyg) to takie pstrykniecia jak leze na plecach .
Ja coś takiego czuję czasem, nawet jak siedzę, jakby pekaly pęcherzyki, choć nie jestem do końca pewna czy to fasolka [emoji4]
Ja dziś zaczęłam 13tc.

reklama
Jej ja widzę, że wy prawie wszystkie zaopatrzone w detektor, ja cały czas się waham i zastanawiam czy kupować czy nie. Czy któraś jeszcze go nie ma????

Do góry