reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Nie nić z tych rzeczy po prostu było mi bardzo zimno chwilowo później się ubralam i zasnęłam .
Muszę zapytać lekarza czy to normalne . Miałam tak na początku ciąży teraz się zdziwiłam .
I w sumie teraz myślę że dobrze ze zamówiłam ten detektor przyjdzie mi pewnie jutro
Motylkowelove to chyba normalne bo ja dzisiaj tez tak mialam obudzily mnie dreszcze i było mi tragiczne zimno maz wstawal w nocy zamykac okno i przykrywal mnie dodatkowo grubym kocem

reklama
Witam się w tą chłodna środę , wkoncu można poodychac swozeym powietrzem [emoji4]
Trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj i wy trzymajcie za mnie , ale ja dopiero jadę na 21 i zanim wejdę bedzie 12 [emoji19]

Nieraz miałam nagłe napady zimna. Za pierwszym razem w pierwszej ciąży bardzo się przestraszyłam, zwłaszcza, że było to w połączeniu z lekką biegunką :/ Potem przywykłam ;) Wydaje mi się, że każda tak czasem ma, chociaż oczywiście na wszelki wypadek nie wypowiem się, że „to na pewno normalne”.

Mam nadzieję, że będziesz zadowolona z tego Angel Sounds. Ja mam taki, chociaż modelu nie pamiętam, i gdybym dzisiaj kupowała, to wzięłabym chyba ten z wyświetlaczem pokazującym tętno mamy i płodu, bo miałam dziecko schowane za łożyskiem i czasem sama nie wiedziałam, co słyszę. No i ten mój nie działał w pierwszym trymestrze i czwartym miesiącu, ale Ty jesteś szczupła z tego co pamiętam, więc może będziesz mieć więcej szczęścia.

Ale tak jak piszę ja mam oryginał i on pokazuje tętno na aplikacji nie na wyświetlaczu :) bo własnie też szukałam innego bo myślałam ze takiej opcji nie ma i faktycznie nie ma na podróbkach :)
No mam nadzieję znaleźć ;) tak ja sucharek heh

No mnie to chyba sny tak obudziły i zimne poty dlatego :)

Ja dzisiaj dalej zostaje w domu, niech sobie teściowa gada. Cała noc się meczylam, co chwilkę siku i próba odetkania nosa. Oczy pieka, głowa pulsuje, w klacie dusi, apetytu brak, z tego ws, ystkiego witamin nie wzięłam wczoraj wieczorem, ech. Ale dzisiaj zostaje w łóżku, będę pić herbatkę, jeść owoce i robić kocys, chociaż w moim wypadku to bardziej bedziev narzuta na spiworek, bo wloczke mam ciut zbyt szorstka na kocyk :)

Ale tak jak piszę ja mam oryginał i on pokazuje tętno na aplikacji nie na wyświetlaczu :) bo własnie też szukałam innego bo myślałam ze takiej opcji nie ma i faktycznie nie ma na podróbkach :)
No mam nadzieję znaleźć ;) tak ja sucharek heh

No mnie to chyba sny tak obudziły i zimne poty dlatego :)
A o jakiej aplikacji mowa :)?

reklama
Was dziewczyny wyprowadzają z równowagi mężowie a mnie młodszy brat.. tak mnie wkurzył i tak się pozarlismy ze odechciało mi się wszystkiego :( takie mam nerwy ze się uspokoić nie mogę a tylko dziecko cierpi, ale co go to obchodzi.. najchętniej nie wychodziłbym z łóżka wcale.

Do góry