EklerkaDaria
Fanka BB :)
Ale mnie mój wnerwił Od 19 tej nie mogę się uspokoić! Łzy mi lecą do teraz... Chyba muszę się porządnie wypłakać bo nie wyrobie a nie mogłam wcześniej. Byliśmy we Wrocławiu odwieźć mamę na lotnisko. Po drodze mieliśmy zatankować (paliwo było). Ale z racji tego, że mama płaciła za rachunek mój w sklepie na zakupach wcześniej mówiłam ze ma już nam nieład do auta. O tym fakcie zapomniałam powiedzieć mężowi, wiec w trasie zjechał na stacje. Jak już zjechał powiedziałyśmy ze nie będziemy tankować. Wyskoczył na mnie z papą, ze to po co zjeżdżał i czemu mu nie powiedziałam wcześniej. Zapytałam a co takiego się stało, ze zjechał? A on (z papą) że stracił 15 sekund . Nie wyrobiłam i się poryczalam. Całą drogę płakałam. Na lotnisku wyglądałam jak nieszczęście po tym wyciu. Nie mogłam przestać, do takiego stanu mnie doprowadził... Mama gadka ze mamy się nie kłucia o pierdoly, ze mamy się przeprosić itd. Ja przeprosiłam, ze wcześniej mu nie powiedziałam ze nie trzeba tankować a on na to, że nie ma mnie za co przepraszać bo nie myśle ostatnio wcale .
Masakra.... zastanawiam się kto z nas jest w ciąży? Głowa mnie z tego wszystkiego boli....
Masakra.... zastanawiam się kto z nas jest w ciąży? Głowa mnie z tego wszystkiego boli....