reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Mamuśki, jutro na spóźniony dzień dziecka mamy jechać nad morze, w sensie ja, mąż, syn I piesek plus znajomy jako kierowca.
W aucie jakieś 2h nam zejdzie, a mamy wyjeżdżać z rana żeby korków nie było.... Zastanawiam się jak się przygotować, mnóstwo wody no i parasol, plus kanapki, dla psiaka też jakiś parasol i micha na wodę (szczeniak ma 5mcy, to jej pierwsze plażowanie a i moje z psem również) i tak myślę czy z mniej oczywistych rzeczy coś potrzebuje..... Help :)
A z psem na plażę mozna? Myslalam ze nie

Witam Was dzis mialo byc tak pieknie... misze sie wam wyzalic bo zaraz chyba padne. Moj P mial wczoraj o 21 wyjechac z tych calych Niemiec dzwonili do niego i mowili ze sie bus zepsul i jedzie zastepczy i bedzie o 5 rano jest godz 18 a on dalej nie wyjechal, jestem okropnie zdenerwowana i wsciekla wczoraj i dzis caly dzien mnie brzuch az od tego boli :( Prosze pocieszcie mnie jakos bo juz nie daje rady :(
Wiem co czujesz. Moj jak jezdzil do Niemiec to myslalam ze szalu dostane. Godzina opóźnienia a ja juz panika. A byl co tydzień[emoji23] a z kolei moja przyjaciółka jest cala happy jak maz wyjezdza bo mowi ze ma Go dosyć. Ty sie nie denerwuj bo to nie Jego wina. Niestety takie "uroki" bycia uzależnionym od czyjegos transportu. Ty sie denerwujesz niepotrzebnie, Mężu też i zamiast się cieszyc sonda jak przyjedzie to trzeba czekac az emocje opadna. Nie denerwuj się Mamuśka[emoji8]

Dziewczyny czy wy tez jestescie ciagle tak zmeczone. Ja juz mam dosyc swojego zmeczenia .13 tydz a ja ciagle zmeczona. W pierwszej ciazy tak nie mialam.

@natka u mnie to samo. Ale to z powodu niskiego ciśnienia. Wcześniej do 7-8 tygodnia śmigałam po górach (oczywiście rekreacyjnie ;)) i czułam się rewelacyjnie. Od 10tc są dni, że nie mam siły wstać i się ubrać. Damy radę, kto jak nie my :)

reklama
Witajcie przyszłe mamusie :) obserwuję Was od jakiegoś czasu ale w końcu nadszedł czas się przywitać. Obecnie jestem w 11tc i walczę z niedociśnieniem, od kilku dni mam non stop 100/50 albo 90/60. Czy tylko mi to doskwiera?:( nawet kawa nie pomaga.. dobrze, że jestem na L4 bo nie dałabym rady funkcjonować w pracy.

Ja wczoraj miałam 80/60 :) Także witam w klubie.

Do góry