reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Mamuśki a jak u was że spaniem na lewym boku? Bo ponoć zdrowiej bezpiecznej itd ale ja i tak nie umiem na nim spać za długo I się przekręcam a to na plecy a to na prawy bok. Dzisiaj spałam na lewym rano, obudził mnie taki bol, jak kółka, w okolicy jajnika, poszłam siku, po chwili przeszło, ale później znowu przy leczeniu na lewym boku bolało I dopiero odlezebie z 5 minut na plecach pomagało.

Ja dzisiaj w domu, poszłam do rodzinnego, ktoś się że mną infekcja wirusowa podzielił w pracy i mam gardło zawalone ale poza lodami I paracetamolem nie dostałam żadnych wspomagaczy. Może to i lepiej.

reklama
Mamuśki a jak u was że spaniem na lewym boku? Bo ponoć zdrowiej bezpiecznej itd ale ja i tak nie umiem na nim spać za długo I się przekręcam a to na plecy a to na prawy bok. Dzisiaj spałam na lewym rano, obudził mnie taki bol, jak kółka, w okolicy jajnika, poszłam siku, po chwili przeszło, ale później znowu przy leczeniu na lewym boku bolało I dopiero odlezebie z 5 minut na plecach pomagało.

Ja dzisiaj w domu, poszłam do rodzinnego, ktoś się że mną infekcja wirusowa podzielił w pracy i mam gardło zawalone ale poza lodami I paracetamolem nie dostałam żadnych wspomagaczy. Może to i lepiej.
Ja nawet nie wiedziałam, że powinno się spać na prawym..

Witam dziewczynki...dzis wrocilam do swiata żywych tzn wyszlam ze szpitala i stwierdziam tak"jak ja kocham moj domek".Czuje się dobrze mam trzymac dietke lekkostrawna i się bardzo oszczedzac wiec dzis mi sie skończyło zwolnienie na corke ale dostalam l4 na siebie wiec leze grzecznie i odpoczywam

Kochane a wasze pierwsze prenatalne w którym tygodniu robiłyście, że widziałyście jak dzieciaczki już ruszają rączkami i nóżkami i wstępnie w iluś tam procentach określano płeć?
Mi wypada badanie między 11 a 12 tygodniem.
Ja miałam w tym tygodniu prenatalne 11tydzień i 5 dni. Maluszek fikał i podskakiwał, że trudno było wszystko pomierzyć :) ale się udało badanie trwało 30 minut

reklama
Kochane tak się cieszę , że u Was jest wszystko dobrze <3
Sama dostaje już kręćka :< idę zaraz się ogarnąć brać prysznic i nie wiem obejrze jakiś film dla zabicia czasu żeby zasnąć szybko i było jutro ... coraz większy stresik mam tym bardziej ze od 3 dni te kłucia się pojawiają w pochwie , ale mam nadzieje ze to efekt rozciągania w kazdym razie potrzebuję dużo kciuków , bo tak się boję czy maluszek rośnie prawidłowo po takiej dawce silnych leków ... ale jakby nie one nie było by go wcale więc tłumacze sobie , że korzystne były dla niego... mówie Wam kosmos mam w głowie przed jutrzejszym dniem ...

Do góry