reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Kochane tak się cieszę , że u Was jest wszystko dobrze <3
Sama dostaje już kręćka :< idę zaraz się ogarnąć brać prysznic i nie wiem obejrze jakiś film dla zabicia czasu żeby zasnąć szybko i było jutro ... coraz większy stresik mam tym bardziej ze od 3 dni te kłucia się pojawiają w pochwie , ale mam nadzieje ze to efekt rozciągania w kazdym razie potrzebuję dużo kciuków , bo tak się boję czy maluszek rośnie prawidłowo po takiej dawce silnych leków ... ale jakby nie one nie było by go wcale więc tłumacze sobie , że korzystne były dla niego... mówie Wam kosmos mam w głowie przed jutrzejszym dniem ...
Każda z nas się denerwuje takim badaniem ja mam je w środę i też będę fiksować do tego mam ponad godzinę jazdy a w ciąży mi jazda pierwszy raz nie służy :/
Ale będzie dobrze, musi być ! :)

reklama
@bllondii a ja fiksuję już :D także będę kibicowac jak przyjdzie Twoje fiksowanie :D ja też mam godzine do drugiego dr 1,5 takze znam wycieczki jeszcze ten upał... już widzę jaka freszzzz przyjadę na wizytę xD trzeba zapakowac husteczki nawilżane :D

Tez czasami mysle czy by nie pojsc do rodzinnego po jalie skierowanie ale wlasnie oni i tak daja na te najtansze to przypomnialyscie mi ze nie ma sensu..ja na to wszystko pierwsze toxo rozyczki hiv, te wszystkie inne wymagane i mocz zaplacilam 130 zl. A tetna sluchalam na prenatalnych bo puszczal caly czas ale nie na moje zyczenie:) @MamaXTrzy o_O dobrze ze nie jest zle..masakra..

Mi wygodnie ma lewym..ale dlugo zasypiam i troche na prawym ciut na plecach ale dzis poerwszy raz obudzilam sie na.plecach i z relami do gory o_O chyba ktos do mnie strzelal we snie :D kiedys tak lubilam ale od ciazy tak nie spie a tu taka heca:D

Witam Drogie Panie ;)
Nazywam się Kasia, 21 lat, jestem w 13 tc. Termin okolice mikołaja :) Niestety mieszkam i pracuje w UK. Druga ciąża, ,,pierwsza " aniołek odszedł w 12 tc. W styczniu 2017.
Witamy serdecznie przykro mi z powodu starty , rozgośc się i życzę spokojnej i zdrowej ciąży [emoji5]

Ale numer. U nas na klatce schodowej robia skrzynki na liczniki. I wchodzac do klatki , ta duza skrzynka na mnie spadła, na moja glowe kantem i rozwalila mi glowe. Na szczęście nie mocno ale mam guza, krew przestala leciec a faceci zdziwieni ze ja weszlam do klatki i to na mnie spadli jak nawet nie bylo zabezpieczone. Szyja mnie boli po drugiej stronie bo az mi glowa odskoczyla. Maz moj myslalam ze ich zabije. Szczescie w nieszczesciu ze ja wchodzilam pierwsza a nie moj ktorys syn
Boże jak to na każdym kroku trzeba na siebie uważać to masakra , jacyś chyba nienormalni że powiesili i nie zabezpieczyli , cóż za kraj i ludzie , sama bym ich pozabijala , dobrze że się skończyło na guzie a nic więcej się strasznego nie stało

Mamuśki a jak u was że spaniem na lewym boku? Bo ponoć zdrowiej bezpiecznej itd ale ja i tak nie umiem na nim spać za długo I się przekręcam a to na plecy a to na prawy bok. Dzisiaj spałam na lewym rano, obudził mnie taki bol, jak kółka, w okolicy jajnika, poszłam siku, po chwili przeszło, ale później znowu przy leczeniu na lewym boku bolało I dopiero odlezebie z 5 minut na plecach pomagało.

Ja dzisiaj w domu, poszłam do rodzinnego, ktoś się że mną infekcja wirusowa podzielił w pracy i mam gardło zawalone ale poza lodami I paracetamolem nie dostałam żadnych wspomagaczy. Może to i lepiej.
Ja się na brzuchu bo inaczej nie mogę i ewentualnie na prawym boku i tak mi sie wygodnie śpi [emoji5]

Uważaj na gardło bo z tym też nie jest wesoło czasami,

Witam dziewczynki...dzis wrocilam do swiata żywych tzn wyszlam ze szpitala i stwierdziam tak"jak ja kocham moj domek".Czuje się dobrze mam trzymac dietke lekkostrawna i się bardzo oszczedzac wiec dzis mi sie skończyło zwolnienie na corke ale dostalam l4 na siebie wiec leze grzecznie i odpoczywam
To super , to odpoczywaj u siebie w domku [emoji6]

reklama
Kochane tak się cieszę , że u Was jest wszystko dobrze <3
Sama dostaje już kręćka :< idę zaraz się ogarnąć brać prysznic i nie wiem obejrze jakiś film dla zabicia czasu żeby zasnąć szybko i było jutro ... coraz większy stresik mam tym bardziej ze od 3 dni te kłucia się pojawiają w pochwie , ale mam nadzieje ze to efekt rozciągania w kazdym razie potrzebuję dużo kciuków , bo tak się boję czy maluszek rośnie prawidłowo po takiej dawce silnych leków ... ale jakby nie one nie było by go wcale więc tłumacze sobie , że korzystne były dla niego... mówie Wam kosmos mam w głowie przed jutrzejszym dniem ...
Nie martw się , musi być dobrze innego wyjścia nie ma , dbasz o siebie więc dzidziuś rośnie jak na drożdżach , idź spać szybciej zleci i obudzisz się jutro [emoji4] a ja będę trzymać kciuki [emoji5]

Do góry