reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Mamuśki a jak u was że spaniem na lewym boku? Bo ponoć zdrowiej bezpiecznej itd ale ja i tak nie umiem na nim spać za długo I się przekręcam a to na plecy a to na prawy bok. Dzisiaj spałam na lewym rano, obudził mnie taki bol, jak kółka, w okolicy jajnika, poszłam siku, po chwili przeszło, ale później znowu przy leczeniu na lewym boku bolało I dopiero odlezebie z 5 minut na plecach pomagało.

Ja dzisiaj w domu, poszłam do rodzinnego, ktoś się że mną infekcja wirusowa podzielił w pracy i mam gardło zawalone ale poza lodami I paracetamolem nie dostałam żadnych wspomagaczy. Może to i lepiej.

reklama
Mamuśki a jak u was że spaniem na lewym boku? Bo ponoć zdrowiej bezpiecznej itd ale ja i tak nie umiem na nim spać za długo I się przekręcam a to na plecy a to na prawy bok. Dzisiaj spałam na lewym rano, obudził mnie taki bol, jak kółka, w okolicy jajnika, poszłam siku, po chwili przeszło, ale później znowu przy leczeniu na lewym boku bolało I dopiero odlezebie z 5 minut na plecach pomagało.

Ja dzisiaj w domu, poszłam do rodzinnego, ktoś się że mną infekcja wirusowa podzielił w pracy i mam gardło zawalone ale poza lodami I paracetamolem nie dostałam żadnych wspomagaczy. Może to i lepiej.
Ja nawet nie wiedziałam, że powinno się spać na prawym..

Witam dziewczynki...dzis wrocilam do swiata żywych tzn wyszlam ze szpitala i stwierdziam tak"jak ja kocham moj domek".Czuje się dobrze mam trzymac dietke lekkostrawna i się bardzo oszczedzac wiec dzis mi sie skończyło zwolnienie na corke ale dostalam l4 na siebie wiec leze grzecznie i odpoczywam

Kochane a wasze pierwsze prenatalne w którym tygodniu robiłyście, że widziałyście jak dzieciaczki już ruszają rączkami i nóżkami i wstępnie w iluś tam procentach określano płeć?
Mi wypada badanie między 11 a 12 tygodniem.
Ja miałam w tym tygodniu prenatalne 11tydzień i 5 dni. Maluszek fikał i podskakiwał, że trudno było wszystko pomierzyć :) ale się udało badanie trwało 30 minut

reklama
Kochane tak się cieszę , że u Was jest wszystko dobrze <3
Sama dostaje już kręćka :< idę zaraz się ogarnąć brać prysznic i nie wiem obejrze jakiś film dla zabicia czasu żeby zasnąć szybko i było jutro ... coraz większy stresik mam tym bardziej ze od 3 dni te kłucia się pojawiają w pochwie , ale mam nadzieje ze to efekt rozciągania w kazdym razie potrzebuję dużo kciuków , bo tak się boję czy maluszek rośnie prawidłowo po takiej dawce silnych leków ... ale jakby nie one nie było by go wcale więc tłumacze sobie , że korzystne były dla niego... mówie Wam kosmos mam w głowie przed jutrzejszym dniem ...

Do góry