reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Jak miło się czyta że wszystko jest dobrze że u wszystkich wizyty wypadły tak jak należy [emoji4]

A jak myślicie jest może jakieś smarowidło na te klaczki na brzuchu żeby się ich trochę pozbyć ?
Proponuje wosk w plastrach. Rozgrzej suszarką ,przyklej i po problemie. Beda rosly słabsze

reklama
Jak miło się czyta że wszystko jest dobrze że u wszystkich wizyty wypadły tak jak należy [emoji4]

A jak myślicie jest może jakieś smarowidło na te klaczki na brzuchu żeby się ich trochę pozbyć ?
Możesz spróbować pasty cukrowej, jest całkiem naturalna można zrobić ja w domu albo kupić gotowa i zrywa się ja z włosem więc powinien taki zabieg mniej boleć :)

Kolejne supe wieści . Moze i dla mnie dzisiejszy dzień będzie udany.
Ja mdłości nie miałam i nie mam ale apetyt mam za siedmiu ..
Ale startuję z dużo wyższej wagi niz wy tutaj podajecie do malutkich i drobnych kobietek nie należe...
To tak jak ja Aga. Moge przytyc max 7kg, tak powiedział mi lekarz. Jak narazie schudlam 4kg i waga stoi mi w miejscu. Żałuję ze nie będę miec takiego fajniusiego zgrabnego brzuszka...

reklama
Ważne żeby siebie akceptować [emoji4]

Ktoś tu pisał o włosach...
Mi się też na brzuchu pojawiły... tyle ze ja mam jasniutkie to tak nie widać ale duzo się zrobiło chyba hormony

A mam pytanko skoro male ma prawie 4cm to myślicie że urośnie do soboty za tyd zien żeby miało te 4.5 ?
U mnie 30.04 było 2.21cm, a 26 dni później 6.21 cm więc w 26 dni 4 cm doszły :)

Do góry