motylkowelove
Fanka BB :)
Doktorka nic nie mówiła ze za wcześnie więc myślę ze dzidzia sobie urośnie prawidłowo [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciesze sie, ze wszystko dobrze i tak juz zostanie :* taki mam :Lekarz byl super, godzine jezdzil po brzuchu wszystko sprawdzal, jak nie znalazl to kazal poczekac i szukal dalej, duzo mowil, ze szyjke mam ladna i 4 cm ze przeplywy w tetnicach w macicy( chyba) tez super, ze krew super krazy, pewnie dzieki zastrzykom clexane tak sie balam jak bete i pappa wrzucal do tego ryzyka, a w ogole tak sie zmniejszylo ryzyko w stosunku do wyjsciowego, bylam w szoku sie tak napatrzylam na malucha bo monitor mialam dodatkowy przed soba, godzine patrzylam i lzy sobie lecialy i buzia usmiechnieta @Dagaa11 kurcze musze ten detektor zamowic, jaki Ty kupilas?? Super ze znalazlas serducho! :* @motylkowelove gratki super lekarza i wizyty
No ja taka mam 2 i chce usłyszeć tez dobre wieści [emoji4] gratulacje byle do grudnia [emoji7]Lekarz byl super, godzine jezdzil po brzuchu wszystko sprawdzal, jak nie znalazl to kazal poczekac i szukal dalej, duzo mowil, ze szyjke mam ladna i 4 cm ze przeplywy w tetnicach w macicy( chyba) tez super, ze krew super krazy, pewnie dzieki zastrzykom clexane tak sie balam jak bete i pappa wrzucal do tego ryzyka, a w ogole tak sie zmniejszylo ryzyko w stosunku do wyjsciowego, bylam w szoku sie tak napatrzylam na malucha bo monitor mialam dodatkowy przed soba, godzine patrzylam i lzy sobie lecialy i buzia usmiechnieta @Dagaa11 kurcze musze ten detektor zamowic, jaki Ty kupilas?? Super ze znalazlas serducho! :* @motylkowelove gratki super lekarza i wizyty
Kochane a co u was na obiad dzisiaj? Ja całkiem nie miałam weny więc zrobiłam zapiekanke czyszcząca lodowke, także makaron, kiełbasa, warzywa, ser tarty, sos pomidorowy I zrobione