reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Lekarz byl super, godzine jezdzil po brzuchu wszystko sprawdzal, jak nie znalazl to kazal poczekac i szukal dalej, duzo mowil, ze szyjke mam ladna i 4 cm:D ze przeplywy w tetnicach w macicy( chyba) tez super, ze krew super krazy, pewnie dzieki zastrzykom clexane:) tak sie balam jak bete i pappa wrzucal do tego ryzyka, a w ogole tak sie zmniejszylo ryzyko w stosunku do wyjsciowego, bylam w szoku:) sie tak napatrzylam na malucha bo monitor mialam dodatkowy przed soba, godzine patrzylam i lzy sobie lecialy i buzia usmiechnieta:) @Dagaa11 kurcze musze ten detektor zamowic, jaki Ty kupilas?? Super ze znalazlas serducho! :* @motylkowelove gratki super lekarza i wizyty:)

Lekarz byl super, godzine jezdzil po brzuchu wszystko sprawdzal, jak nie znalazl to kazal poczekac i szukal dalej, duzo mowil, ze szyjke mam ladna i 4 cm:D ze przeplywy w tetnicach w macicy( chyba) tez super, ze krew super krazy, pewnie dzieki zastrzykom clexane:) tak sie balam jak bete i pappa wrzucal do tego ryzyka, a w ogole tak sie zmniejszylo ryzyko w stosunku do wyjsciowego, bylam w szoku:) sie tak napatrzylam na malucha bo monitor mialam dodatkowy przed soba, godzine patrzylam i lzy sobie lecialy i buzia usmiechnieta:) @Dagaa11 kurcze musze ten detektor zamowic, jaki Ty kupilas?? Super ze znalazlas serducho! :* @motylkowelove gratki super lekarza i wizyty:)
Ciesze sie, ze wszystko dobrze i tak juz zostanie :* taki mam :
1527254000011.jpg

Załączniki

• 1527254000011.jpg
    1527254000011.jpg
    655,1 KB · Wyświetleń: 468
No ja taka mam 2 i chce usłyszeć tez dobre wieści [emoji4] gratulacje byle do grudnia [emoji7]
Dziękuję ulzylo mi dzisiaj ze ktoś z sercem mnie poprowadzi bo wiem że będę mogła liczyć na opiekę

Powiem Wam zE zawsze chciałam mieć szanse rodzić sama ale chyba sie nigdy nie dowiem jak to jest no ale widocznie tak dla nas będzie bezpieczniej oby tylko donosić zdrowe dzieciątko

Kochane a co u was na obiad dzisiaj? Ja całkiem nie miałam weny więc zrobiłam zapiekanke czyszcząca lodowke, także makaron, kiełbasa, warzywa, ser tarty, sos pomidorowy I zrobione :)

Oczywiście ja z zapiekanki muszę kiełbasę wydlubywac :( wzięłam gryzka I prawie mnie wygnalo do ubikacji.....)

reklama
Kochane a co u was na obiad dzisiaj? Ja całkiem nie miałam weny więc zrobiłam zapiekanke czyszcząca lodowke, także makaron, kiełbasa, warzywa, ser tarty, sos pomidorowy I zrobione :)

U mnie watrobka z ziemniakami i buraczkami ale nie smakowalo mi zjadlam bo musialam a teraz mi nie dobrze :(

Do góry