reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Tym bardziej zazdroszcze genów i super figurki :sorry2:. Ja geny mam te przeciwne :rofl:.
U nas w rodzinie wszyscy "postawi".

A moja bratowa jest 2 tyg przed terminem porodu i przytyła 3kg. A brzusio mam pokaźny :-) :). Nie ma reguły.
Ważne żeby siebie akceptować [emoji4]

Ktoś tu pisał o włosach...
Mi się też na brzuchu pojawiły... tyle ze ja mam jasniutkie to tak nie widać ale duzo się zrobiło chyba hormony

A mam pytanko skoro male ma prawie 4cm to myślicie że urośnie do soboty za tyd zien żeby miało te 4.5 ?

reklama
:-p
Ważne żeby siebie akceptować [emoji4]

Ktoś tu pisał o włosach...
Mi się też na brzuchu pojawiły... tyle ze ja mam jasniutkie to tak nie widać ale duzo się zrobiło chyba hormony

A mam pytanko skoro male ma prawie 4cm to myślicie że urośnie do soboty za tyd zien żeby miało te 4.5 ?

Myśle ze tak. Moj syn w 12tyg na usg sprawdziłam że miał 4.3.

Ja włosy pod pępkiem też mam już od jakiegoś czasu golenie tak często jak nogi i całą resztę :-p..

Wieczorem odniose sie do reszty postow kochane, badanie super! 6.4 cm ma dzidzia, pappa i beta tylko zmniejszylo ryzyko, maly skakal rece do buzi bral byl boski:) ryzyko w kilkunastu tysiacach, wszystko na swoim miejscu jestem przeszczesliwa:) i ku zdziwieniu mojej intuicji cos mu strerczalo miedzy nogami! Ale jeszcze nie wiadomo na pewno ale wiadomo bedzie bosko byle zdrowe:)ojejujeju:):):):)

Dziewczyny ZNALAZŁAM SERDUSZKO!!! Za pierwszym podejsciem!!! Choc zajelo mi to chwile, bo na poczatku szukalam za wysoko, a dzidzia jest baaardzo nisko. Boze, poryczalam sie!!!! Niestety kurier byl pozno i moj juz pojechal do pracy, ale narysowalam ktopke markerem na brzuchu hahah to wieczorem mu pokaze :)

Wieczorem odniose sie do reszty postow kochane, badanie super! 6.4 cm ma dzidzia, pappa i beta tylko zmniejszylo ryzyko, maly skakal rece do buzi bral byl boski:) ryzyko w kilkunastu tysiacach, wszystko na swoim miejscu jestem przeszczesliwa:) i ku zdziwieniu mojej intuicji cos mu strerczalo miedzy nogami! Ale jeszcze nie wiadomo na pewno ale wiadomo bedzie bosko byle zdrowe:)ojejujeju:):):):)
To świetnie [emoji7] masz z głowy... mnie to czeka i już gryze paznokcie a jeszcze 2 tyg czekania na wyniki

Dziewczyny ZNALAZŁAM SERDUSZKO!!! Za pierwszym podejsciem!!! Choc zajelo mi to chwile, bo na poczatku szukalam za wysoko, a dzidzia jest baaardzo nisko. Boze, poryczalam sie!!!! Niestety kurier byl pozno i moj juz pojechal do pracy, ale narysowalam ktopke markerem na brzuchu hahah to wieczorem mu pokaze :)
To super [emoji4] ja odpuscilam kupowanie .

Za często też sprzętu nie używaj [emoji4] i musisz być pewna czy to serduszko czy coś innego i czy nie Twoje [emoji16]

Jak miło się czyta że wszystko jest dobrze że u wszystkich wizyty wypadły tak jak należy [emoji4]

A jak myślicie jest może jakieś smarowidło na te klaczki na brzuchu żeby się ich trochę pozbyć ?

To super [emoji4] ja odpuscilam kupowanie .

Za często też sprzętu nie używaj [emoji4] i musisz być pewna czy to serduszko czy coś innego i czy nie Twoje [emoji16]
Ja tez chcialam odpuscic, ale moj M. widzial jak odliczam dni do wizyty i wzial sprawy w swoje rece :)
To napewno moje, naooglądałam sie tylu filmikow na yt, ze jestem pewna ;)

reklama
Ja tez chcialam odpuscic, ale moj M. widzial jak odliczam dni do wizyty i wzial sprawy w swoje rece :)
To napewno moje, naooglądałam sie tylu filmikow na yt, ze jestem pewna ;)
Hehe to dobrze [emoji4]
Mój mi kupił poduszkę [emoji16][emoji23] z tym stwierdził że bym za duzo szalala i może ma rację hehe

Do góry