reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Tym bardziej zazdroszcze genów i super figurki :sorry2:. Ja geny mam te przeciwne :rofl:.
U nas w rodzinie wszyscy "postawi".

A moja bratowa jest 2 tyg przed terminem porodu i przytyła 3kg. A brzusio mam pokaźny :-) :). Nie ma reguły.
Ważne żeby siebie akceptować [emoji4]

Ktoś tu pisał o włosach...
Mi się też na brzuchu pojawiły... tyle ze ja mam jasniutkie to tak nie widać ale duzo się zrobiło chyba hormony

A mam pytanko skoro male ma prawie 4cm to myślicie że urośnie do soboty za tyd zien żeby miało te 4.5 ?

reklama
:-p
Ważne żeby siebie akceptować [emoji4]

Ktoś tu pisał o włosach...
Mi się też na brzuchu pojawiły... tyle ze ja mam jasniutkie to tak nie widać ale duzo się zrobiło chyba hormony

A mam pytanko skoro male ma prawie 4cm to myślicie że urośnie do soboty za tyd zien żeby miało te 4.5 ?

Myśle ze tak. Moj syn w 12tyg na usg sprawdziłam że miał 4.3.

Ja włosy pod pępkiem też mam już od jakiegoś czasu golenie tak często jak nogi i całą resztę :-p..

Wieczorem odniose sie do reszty postow kochane, badanie super! 6.4 cm ma dzidzia, pappa i beta tylko zmniejszylo ryzyko, maly skakal rece do buzi bral byl boski:) ryzyko w kilkunastu tysiacach, wszystko na swoim miejscu jestem przeszczesliwa:) i ku zdziwieniu mojej intuicji cos mu strerczalo miedzy nogami! Ale jeszcze nie wiadomo na pewno ale wiadomo bedzie bosko byle zdrowe:)ojejujeju:):):):)

Dziewczyny ZNALAZŁAM SERDUSZKO!!! Za pierwszym podejsciem!!! Choc zajelo mi to chwile, bo na poczatku szukalam za wysoko, a dzidzia jest baaardzo nisko. Boze, poryczalam sie!!!! Niestety kurier byl pozno i moj juz pojechal do pracy, ale narysowalam ktopke markerem na brzuchu hahah to wieczorem mu pokaze :)

Wieczorem odniose sie do reszty postow kochane, badanie super! 6.4 cm ma dzidzia, pappa i beta tylko zmniejszylo ryzyko, maly skakal rece do buzi bral byl boski:) ryzyko w kilkunastu tysiacach, wszystko na swoim miejscu jestem przeszczesliwa:) i ku zdziwieniu mojej intuicji cos mu strerczalo miedzy nogami! Ale jeszcze nie wiadomo na pewno ale wiadomo bedzie bosko byle zdrowe:)ojejujeju:):):):)
To świetnie [emoji7] masz z głowy... mnie to czeka i już gryze paznokcie a jeszcze 2 tyg czekania na wyniki

Dziewczyny ZNALAZŁAM SERDUSZKO!!! Za pierwszym podejsciem!!! Choc zajelo mi to chwile, bo na poczatku szukalam za wysoko, a dzidzia jest baaardzo nisko. Boze, poryczalam sie!!!! Niestety kurier byl pozno i moj juz pojechal do pracy, ale narysowalam ktopke markerem na brzuchu hahah to wieczorem mu pokaze :)
To super [emoji4] ja odpuscilam kupowanie .

Za często też sprzętu nie używaj [emoji4] i musisz być pewna czy to serduszko czy coś innego i czy nie Twoje [emoji16]

Jak miło się czyta że wszystko jest dobrze że u wszystkich wizyty wypadły tak jak należy [emoji4]

A jak myślicie jest może jakieś smarowidło na te klaczki na brzuchu żeby się ich trochę pozbyć ?

To super [emoji4] ja odpuscilam kupowanie .

Za często też sprzętu nie używaj [emoji4] i musisz być pewna czy to serduszko czy coś innego i czy nie Twoje [emoji16]
Ja tez chcialam odpuscic, ale moj M. widzial jak odliczam dni do wizyty i wzial sprawy w swoje rece :)
To napewno moje, naooglądałam sie tylu filmikow na yt, ze jestem pewna ;)

reklama
Ja tez chcialam odpuscic, ale moj M. widzial jak odliczam dni do wizyty i wzial sprawy w swoje rece :)
To napewno moje, naooglądałam sie tylu filmikow na yt, ze jestem pewna ;)
Hehe to dobrze [emoji4]
Mój mi kupił poduszkę [emoji16][emoji23] z tym stwierdził że bym za duzo szalala i może ma rację hehe

Do góry