Ja, jeśli nie bardzo mi coś smakuje, to nie zjem, znajdę zastępstwo.U mnie watrobka z ziemniakami i buraczkami ale nie smakowalo mi zjadlam bo musialam a teraz mi nie dobrze
reklama
A jak U was z aktywnoscia? Rower, pływanie, jogging?
Macie na to siły?
Ja ledwo do sklepu się tocze, sił mi brak i czuję się jakbym już miała +20kg..... A wiem że są mamuśki które w ogóle nie muszą zmieniać stylu bycia w ciazy, ćwiczą, są fit, piękne, zadbane, u malowane, z ulozonymi włoska i I w bucikach na obcasie ech.... Mam taką w pracy na swoim piętrze i aż mnie zazdrość zżera jak ja widzę....
Macie na to siły?
Ja ledwo do sklepu się tocze, sił mi brak i czuję się jakbym już miała +20kg..... A wiem że są mamuśki które w ogóle nie muszą zmieniać stylu bycia w ciazy, ćwiczą, są fit, piękne, zadbane, u malowane, z ulozonymi włoska i I w bucikach na obcasie ech.... Mam taką w pracy na swoim piętrze i aż mnie zazdrość zżera jak ja widzę....
Pewnie kazda z nas tak ma [emoji5]A i dziękuję Wam za życzliwe słowo [emoji8] [emoji8][emoji8]
Bo ja czasami mam dni ze jestem jak chmura gradowa [emoji23]
Super, ze zmiana wyszla na dobre!
Dagaa11
Fanka BB :)
Ja nie mam sily nawet po 15 minutach w biedronce... Masakra. Chyba byl na basenie aktualnie utonela ale wczorsj przeszlam z corks pol miasta na piechote, teraz tez przyszlysmy na plac zabaw. Jednsk chcialabym mimo wszystko wiecej sie ruszac. Cwiczyc sie boje, bo delikatnie kosmowka sie odklejala, wiec to nawet nir wskazane... Zostaja spaceryA jak U was z aktywnoscia? Rower, pływanie, jogging?
Macie na to siły?
No w Twojej sytuacji zdecydowanie za dużo ruchu mogłoby dać efekt odwrotny omdo zamierzonego... Ja Staram się więcej chodzić, zwłaszcza że jeszcze długo będę pracować.... Ale sił brak, czasem z mężem i młodym wyjdę psa wyprowadzić ale to ze się jak foka....Ja nie mam sily nawet po 15 minutach w biedronce... Masakra. Chyba byl na basenie aktualnie utonela ale wczorsj przeszlam z corks pol miasta na piechote, teraz tez przyszlysmy na plac zabaw. Jednsk chcialabym mimo wszystko wiecej sie ruszac. Cwiczyc sie boje, bo delikatnie kosmowka sie odklejala, wiec to nawet nir wskazane... Zostaja spacery
Albo do sklepu pójdę ale później leżę i umieram pół dnia... Ech.
motylkowelove
Pewnie kazda z nas tak ma [emoji5]
Super, ze zmiana wyszla na dobre!
No nie chciałam ale musiałam zmienic bo mój czarodziej tylko zajmuje sie robieniem ciąż hehe potem oddaje w dobre rece ale ciesze sie to fakt
motylkowelove
Ja jadłam łazanki z wczoraj ... teraz ide smazyc frytki z żółtym serem zapiekane bo mi zaraz buzie wykręci jak nie zjem i full keczuupu
Wczoraj zjadłam frytki, o jeny jak ja zalowalam.... Ni jak nie mogę jeść niczego robione go w głębokim oleju. Żołądek mnie za to nienawidzi. Więc zostają owoce, chleb, makaron i jogurty uuuuuuuuJa jadłam łazanki z wczoraj ... teraz ide smazyc frytki z żółtym serem zapiekane bo mi zaraz buzie wykręci jak nie zjem i full keczuupu
motylkowelove
Wczoraj zjadłam frytki, o jeny jak ja zalowalam.... Ni jak nie mogę jeść niczego robione go w głębokim oleju. Żołądek mnie za to nienawidzi. Więc zostają owoce, chleb, makaron i jogurty uuuuuuuu
Ja moge byle nie na noc ;/ czesto staram sie nie jesc ... ja teraz duzo owoców i mlecznych rzeczy jem
reklama
Mam ostatnio straaaaaszne parcie na takie rurki serowe, chyba są dla dzieci, ale ja je uwielbiam ale za dużo też nie mogę bo żołądek boli.Ja moge byle nie na noc ;/ czesto staram sie nie jesc ... ja teraz duzo owoców i mlecznych rzeczy jem
No i owoce, szalenstwo, mogę żyć na samych owocach