reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Jak miło się czyta że wszystko jest dobrze że u wszystkich wizyty wypadły tak jak należy [emoji4]

A jak myślicie jest może jakieś smarowidło na te klaczki na brzuchu żeby się ich trochę pozbyć ?
Proponuje wosk w plastrach. Rozgrzej suszarką ,przyklej i po problemie. Beda rosly słabsze

reklama
Jak miło się czyta że wszystko jest dobrze że u wszystkich wizyty wypadły tak jak należy [emoji4]

A jak myślicie jest może jakieś smarowidło na te klaczki na brzuchu żeby się ich trochę pozbyć ?
Możesz spróbować pasty cukrowej, jest całkiem naturalna można zrobić ja w domu albo kupić gotowa i zrywa się ja z włosem więc powinien taki zabieg mniej boleć :)

Kolejne supe wieści . Moze i dla mnie dzisiejszy dzień będzie udany.
Ja mdłości nie miałam i nie mam ale apetyt mam za siedmiu ..
Ale startuję z dużo wyższej wagi niz wy tutaj podajecie do malutkich i drobnych kobietek nie należe...
To tak jak ja Aga. Moge przytyc max 7kg, tak powiedział mi lekarz. Jak narazie schudlam 4kg i waga stoi mi w miejscu. Żałuję ze nie będę miec takiego fajniusiego zgrabnego brzuszka...

reklama
Ważne żeby siebie akceptować [emoji4]

Ktoś tu pisał o włosach...
Mi się też na brzuchu pojawiły... tyle ze ja mam jasniutkie to tak nie widać ale duzo się zrobiło chyba hormony

A mam pytanko skoro male ma prawie 4cm to myślicie że urośnie do soboty za tyd zien żeby miało te 4.5 ?
U mnie 30.04 było 2.21cm, a 26 dni później 6.21 cm więc w 26 dni 4 cm doszły :)

Do góry