motylkowelove
Fanka BB :)
Jak ja Wam strasznie zazdroszcze < pozytywnie > , że macie te prenatalne za sobą ... ja jeszcze tydzień czekania
Me ve Gratuluję
Me ve Gratuluję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam 28 lutego poronienie i też czekałam na miesiączkę a ona nie przychodziła i zrobiłam test i wyszły 2 kreski. Teraz jestem na tym forum
Jak ja Wam strasznie zazdroszcze < pozytywnie > , że macie te prenatalne za sobą ... ja jeszcze tydzień czekania
Me ve Gratuluję
Dziękuję tak się cieszę. Ten ostatni tydzień najgorzej się ciągnął. Bo cały czas o tym myślałam. Wciągnęłam się w kilka książek i zleciało. Trzymam kciuki. Będzie dobrze[emoji4]Jak ja Wam strasznie zazdroszcze < pozytywnie > , że macie te prenatalne za sobą ... ja jeszcze tydzień czekania
Me ve Gratuluję
Ja jeszcze 11 dni :OJak ja Wam strasznie zazdroszcze < pozytywnie > , że macie te prenatalne za sobą ... ja jeszcze tydzień czekania
Me ve Gratuluję
Tez mi sie wydaje, ze tak nisks bets nie utrzymalaby sie ponad miesiac i wydaje mj sie, ze to kolejna ciaza trzynan kciuki i daj znac!Ja jestem niemal pewna że to będzie kolejna ciąża.. znam swój organizm aż za dobrze. zrobiłam betę dla pewności za godzinę będzie wszystko jasne
Bardzo sie Ciesze, ze wszystko dobrze :* teraz juz odetchnij z ulgąDziękuję tak się cieszę. Ten ostatni tydzień najgorzej się ciągnął. Bo cały czas o tym myślałam. Wciągnęłam się w kilka książek i zleciało. Trzymam kciuki. Będzie dobrze[emoji4]
Fantastycznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dziewczyny zrobiłam test. jestem w ciazy