Chyba wpadnę na obiad [emoji1]Też jajko zjem chleba tez , mięso ble
Dzisiaj łazanki z kapustą robię
reklama
Dagaa11
Fanka BB :)
O, łazanki by weszły [emoji14]Też jajko zjem chleba tez , mięso ble
Od tygodnia myślę jakby namówić teściowa na zrobienie lazanekTeż jajko zjem chleba tez , mięso ble
Mamusia96
Ja w ogóle nie jem mięsa od grudnia. I czuje się tak lepiej. Jednak teraz dla dziecka sięgnę czasem po rybę. Po pizzy wymiotowałam. Owoce za to kocham dalej i mogę jeść i jeść. Ale wszystko inne zaczyna mi strasznie śmierdzieć i aż mi się cofa ehh.
Ja miałam 28 lutego poronienie i też czekałam na miesiączkę a ona nie przychodziła i zrobiłam test i wyszły 2 kreski. Teraz jestem na tym forumPiękne te zdjęcia z usg.
Ochlonelam! Dziewczyny nie wiem jak to możliwe no ale jestem w ciazy. nie wiem czy pamiętacie ale 18 kwietnia poronilam. Czekałam na miesiączka a jej nie ma i nie ma, a ja ciągle spiaca. Spakowałem dupkę pojechałam po test i tam dwie krechy.
motylkowelove
O Wy leniuszki kapuste zetrzec ugotować poddusić z cebulka masełkiem i łazanki zrobic czy kupić lubelli i już ja dzisiaj nie mam czasu na wymyślne obiady , bo mamy majówkę w plenerze taką dosyć dużą z mszą i wgl z apelem póxniej więc nie ma czasu na stanie w kuchni przed musze isc w kimono xD
Dagaa11
Boze! Jestes cudowna! Dzieki Tobie przypomnialam sobie, ze mam jeszcze zamrozone domowe!!!! Hahaha uratowana!O Wy leniuszki kapuste zetrzec ugotować poddusić z cebulka masełkiem i łazanki zrobic czy kupić lubelli i już ja dzisiaj nie mam czasu na wymyślne obiady , bo mamy majówkę w plenerze taką dosyć dużą z mszą i wgl z apelem póxniej więc nie ma czasu na stanie w kuchni przed musze isc w kimono xD
Dziewczyny ja chyba w końcu mogę się cieszyć. [emoji16] jestem po prenatalnych. Wszystko dobrze. Dzidziuś ruchliwy. Już 6.7 cm. Przeziernosc karkowa 1,4 . Wyniki z krwi będą 4.06.
Mogłabym bym godzinami ogladac go na tym monitorze [emoji7] stres miałam okropny. Ostatnio na tym badaniu się dowiedziałam że serce nie bije od 3 tyg. Dzisiaj przełamałam ten pechowy moment. Kamień z serca. Wam też gratuluję udanych wizyt.
Mogłabym bym godzinami ogladac go na tym monitorze [emoji7] stres miałam okropny. Ostatnio na tym badaniu się dowiedziałam że serce nie bije od 3 tyg. Dzisiaj przełamałam ten pechowy moment. Kamień z serca. Wam też gratuluję udanych wizyt.
reklama
motylkowelove
Boze! Jestes cudowna! Dzieki Tobie przypomnialam sobie, ze mam jeszcze zamrozone domowe!!!! Hahaha uratowana!
Dobry uczynek mam hahah nie zagłodziła matki z dzieckiem