reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Ja w ogóle nie jem mięsa od grudnia. I czuje się tak lepiej. Jednak teraz dla dziecka sięgnę czasem po rybę. Po pizzy wymiotowałam. Owoce za to kocham dalej i mogę jeść i jeść. Ale wszystko inne zaczyna mi strasznie śmierdzieć i aż mi się cofa ehh.

Kochane trzymajcie za mnie kciuki zaraz jadę do tego ginekologa. Tak bardzo chce żeby mnie przyjął abym mogła zobaczyć maleństwo i usłyszeć serduszko. Boje się również, że przez te bóle coś może być nie tak :(

Piękne te zdjęcia z usg.

Ochlonelam! Dziewczyny nie wiem jak to możliwe no ale jestem w ciazy. nie wiem czy pamiętacie ale 18 kwietnia poronilam. Czekałam na miesiączka a jej nie ma i nie ma, a ja ciągle spiaca. Spakowałem dupkę pojechałam po test i tam dwie krechy.
Ja miałam 28 lutego poronienie i też czekałam na miesiączkę a ona nie przychodziła i zrobiłam test i wyszły 2 kreski. Teraz jestem na tym forum :)

O Wy leniuszki :D kapuste zetrzec ugotować poddusić z cebulka masełkiem i łazanki zrobic czy kupić lubelli i już :D ja dzisiaj nie mam czasu na wymyślne obiady , bo mamy majówkę w plenerze taką dosyć dużą z mszą i wgl z apelem póxniej więc nie ma czasu na stanie w kuchni :) przed musze isc w kimono xD

O Wy leniuszki :D kapuste zetrzec ugotować poddusić z cebulka masełkiem i łazanki zrobic czy kupić lubelli i już :D ja dzisiaj nie mam czasu na wymyślne obiady , bo mamy majówkę w plenerze taką dosyć dużą z mszą i wgl z apelem póxniej więc nie ma czasu na stanie w kuchni :) przed musze isc w kimono xD
Boze! Jestes cudowna! Dzieki Tobie przypomnialam sobie, ze mam jeszcze zamrozone domowe!!!! Hahaha uratowana! :D

Dziewczyny ja chyba w końcu mogę się cieszyć. [emoji16] jestem po prenatalnych. Wszystko dobrze. Dzidziuś ruchliwy. Już 6.7 cm. Przeziernosc karkowa 1,4 . Wyniki z krwi będą 4.06.
Mogłabym bym godzinami ogladac go na tym monitorze [emoji7] stres miałam okropny. Ostatnio na tym badaniu się dowiedziałam że serce nie bije od 3 tyg. Dzisiaj przełamałam ten pechowy moment. Kamień z serca. Wam też gratuluję udanych wizyt.

reklama
Do góry