No to jestem na L4. Lekarz sam kazal mi je brac, bo mialam cisnienie podwyzszone wiec nie mialam wyboru. Czy któraś z Was miala nadciśnienie w ciąży? Najwaznieksze ze z dzidzia jest ok, znowu widzialam serduszko pikajace
A co do dyry - szok
Pelna kultura, gratulacje i uśmiech... padłam ... I po co mi byly te stresy?
No i super :* widzisz, nie taki diabeł straszny.... Hehe
wydaje mi sie, ze co jak co, ale kobieta kobiete zawsze zrozumie
to teraz odpoczywaj! Najwazniejsze, ze z dzidza wszystko ok!
@Locja kciuki, z tego co wiem kariotypy b. rzadko bywaja nieprawidlowe, bedzie dobrze tego zycze
@Dagaa11 tez czekam do wizyty prawie 3 tygi...na szczescie jakos leci
ale potem detektor..
Tez nie lubie narzucania czegos innym, mowienie robcie jak uwazacie, ale....zawsze mnie irytuje i juz o tym wspominalam Motylkowelove , o tym zawsze ostatnim ale
Ja do prenatalnych rowne dwa tygodnie, a pozniej 4 dni po prenatalnych wizyta, ja sie juz raczej stresowac nie bede, jesli wczesniej wszystko bedzie ok
ja wlasnie mysle, czy juz teraz nie zamowic tego detektoraz zeby jednak sprobowac posluchac przed prenatalnymi. Ale moze wstrzymam sie podobnie jak Ty
musze sie z tym przespac [emoji14]
No niestety, niektorzy maja charaktery niby nienarzucające, ale mające ostatnie zdanie i właśnie to "ale"... ALE my tez to musimy zaakceptowac i jakos tu ze soba zyc w zgodzie
ja czasami wole przemilczec niektore wypowiedzi, z ktorymi totalnie sie nie zgadzam i mysle, ze tak jest lepiej, niz zawsze wkładać gdzieś pomiędzy zdania to "ale".
Jeej, nieskladnie to napisałam, ale juz ledwo zyje dzisiaj [emoji14]