motylkowelove
Fanka BB :)
No zagalopowalo mi sie fakt faktem forum inne inni ludzie trzeba się tez znaleźć wśród żyjących "normalnie" a nie panikujacych nad każda pierdulka ... ale nic nie poradzę przewrazliwiona jestem i wybieram każde możliwe dostępne opcje ...Uhuuu szkoda dnia na takie rozmowy. Popieram część dziewczyn Motylkowelove, warto trochę przystopować "ze stylem wypowiedzi", wiemy już co Cię spotkało i szczerze współczujemy. Niewiele z dziewczyn tutaj posiada Twoją wiedzę, ale są takie co posiadają, choćby ja Na wątku poronienia nawykowe rozmawia się inaczej, ale tu nie każdy może tego oczekiwać i chciec. Nie chodzi też o to, by lekceważyć badania, ale nie dawajmy sobie do zrozumienia, że jeśli któraś czegoś nie robi to jest przez to.... hmmm gorszą matką? Ignorantką?
Trafiamy na różnych lekarzy z różnym sprzętem i doświadczeniem. Jednym to wystarczy innym nie.
Propo płci: obaj moi chłopcy pokazali co maja między nogami w 13 tv. Mam takie zdjęcie młodszego, kiedyś poszukam i wrzucę
Patuska ściskam Cię mocno....
Po prostu też nic złego nie napisałam według mnie, a każdy odbiera jak chce ... tyle, że jak ktos sie przekonuje ze gin prowadzący zrobi to samo usg co na prenatalnych u kogoś ze sprzetem i certyfikatem to jest w błędzie i tyle i no nie zgodzę się z tym i nie przekona mnie nikt i mnie drażni tylko to , ze ktoś zmienia wypowiedzi żebym wyszła na ta co chce źle i komus narzucam a jest odwrotnie . Tak samo jak trzeba miec do nich wskazania bo nie trzeba . I tyle było tematu sama się z sobą nie przekonywałam no ale trudno na kogos musi paść .
Ja już powiedziałam nie wypowiem się w żadnym temacie będzie mi lżej [emoji4]