Anet29
Fanka BB :)
@zanetka015 jak po wizycie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj mi lekarz powiedział że wszystko co pomierzył podczas usg coś tam kość czołową, bioderka i coś tam jeszcze to wszystko jest robione na Usg prenatalnym i on nie widzi powodu aby znów to powtarzać ale jak Pani chce to proszęJa nie wiem jak można prenatalnych nie zrobić ale ok każdy robi jak uważa [emoji4] jak lekarz mowi ze nie trzeba to też i nim świadczy bo on ze zwykłego usg nie jest w stanie powiedzieć czy dziecko rozwija sie prawidłowo
Ja miałam coś koło 7 tyg robioną w tej ciąży bo coś mi cukier z krwi wyszedł na granicy .. A normalnie jest w 7 mies z tego co pamiętam ☺Dziewczynki, ktore NIE mialy cukrzycy ciazowej w poprzedniej ciazy- czy mialyscie juz badanie krzywej cukrowej? Bo ja jeszcze nie i w sumie sie zastanawiam, kiedy powinna byc zrobiona. Oczywiscie zapytam na kolejnej wizycie lekarza, ale ciekawosc zzera
Ahh i coraz intensywniej mysle o tym detektorze... Choc dalej nie wiem, czy to dobry pomysl