reklama
motylkowelove
Fanka BB :)
@motylkowelove chciałam przede wszystkim zwrócić Tobie uwagę na styl pisania , który jednak był mocno oceniający.
Odnośnie sensu wykonywania tych badań nie wypowiadam się, bo dla mnie jest oczywisty. Ale nie ma nic złego w tym, że ktoś się na nie nie decyduje. Tak po prostu. Nie oceniajmy.
Ja nie napisałam nikomu , ze robi czy nie robi ... tylko jak czytam , że ktos mi mówi ze to jest to samo badanie co na fotelu u gina czy wykryje te same wady czy coś to po prostu no nie zgodze sie i tyle ;p Bo ze ktoś patrzy na pieniądze pod wzgledem dziecka to ja tego też nie kumam przepraszam , czy ma sie pieniadz czy nie ma , ale też napisałam ze zalezy od podejścia indywidualnego więc kazdy sobie robi jak chce
motylkowelove
Mnie na nie nie stać.jak by bylo za darmo to bym skorzystała.przypomniałi mi się Moja kuzynka nosila dziecko bez mozgu cale 9 mies i nie chciala usunac choć ja wszyscy na to namawiali .urodziła w wielkich bolach i pochowala od razu.
Ja to rozumiem , bo serio mnie też nie stac niestety na większość , ale dla mnie po prostu juz nie ma ceny zdrowia dziecka czy wiedzy o jego zdrowiu , bo ja po prostu zrobie wszystko zeby było dobrze na ile moge ;< kredytu mam już fiuu ale tym sie bede martwic jak maluszek juz będzie z nami
Tez bym nie usunęła ... mimo wszystko
Izabela88
Aktywna w BB
@motylkowelove też myślę, że jak już dr bardziej stawiała na dziewczynkę, to może tak już zostanie Mega bym się cieszyła
Sądzę, że u Ciebie nie ma już innej opcji jak tylko rodzić w grudniu, teraz na pewno będzie wszystko w porządku! Stres niszczy i już trzeba dopuszczać tylko dobre myśli
Sądzę, że u Ciebie nie ma już innej opcji jak tylko rodzić w grudniu, teraz na pewno będzie wszystko w porządku! Stres niszczy i już trzeba dopuszczać tylko dobre myśli
motylkowelove
@motylkowelove też myślę, że jak już dr bardziej stawiała na dziewczynkę, to może tak już zostanie Mega bym się cieszyła
Jak bede po prenatalnych lekarz powie ze wszystko dobrze narzady serduszko mozg itd to tez chyba w końcu zacznę się tak cieszyć bardziej niz teraz teraz jeszcze taki mam strach z lekka
No ja zawsze chciałam dziewczynkę a czuje ze chłopiec i tez bedzie super hihi ale to bedzie niespodzianka jeszcze z 3 tyg co tam za dzidzi rośnie
motylkowelove
Przepraszam jak kogos uraziłam bo ja pisze czasami z rozpędem po prostu wiem , że moje podejście jest bardziej wyostrzone , bo ja marze o tym dzieciątku i nie ma barier dla mnie żadnych ... i boję się , więc też inaczej reaguję ... i Was rozumiem , bo w realnym życiu mam znajome co rodza dziecko za dzieckiem i maja np jedno poronienie i dalej rodzą i praktycznie dla nich ciąża jest czyms normalnym ... dla mnie juz chyba nigdy nie będzie... dla mnie to marzenie aby doczekało się spełnienia i mogłam w końcu utulić moje zdrowe żywe dziecko...a nie żebym do rak dostawła paczuszke do pochowania ...
Po przejściach związanych z poronieniami i samym tym faktem niestety się człowiek strasznie wyczula :/ i nie ma na to siły
A wiecie ostatnio moim objawem jest to , że mam straszne nerwy okrooopne wręcz małż to ledwo dycha juz haha współczuję mu czasami mam ochote sama walnąć głową w ścianę nie wiem czy to hormony moze bo ja ogólnie potulny człowieczek jestem zawsze chce lepiej komuś jak sobie
Po przejściach związanych z poronieniami i samym tym faktem niestety się człowiek strasznie wyczula :/ i nie ma na to siły
A wiecie ostatnio moim objawem jest to , że mam straszne nerwy okrooopne wręcz małż to ledwo dycha juz haha współczuję mu czasami mam ochote sama walnąć głową w ścianę nie wiem czy to hormony moze bo ja ogólnie potulny człowieczek jestem zawsze chce lepiej komuś jak sobie
Ostatnia edycja:
Postanowiłam zaczac schodzic z duphastonu kochane.
Tydzień na 2x1, zacznę omijać środkowa tabletkę i zobaczymy, czy będą jakiekolwiek tabletki.
Mam nadzieję że łożysko już sobie samo poradzi.
Jeśli za tydzień będzie ok to zejdę to 1 tabletki rano. I tak chce za 3 tygodnie czyli w 15tc już być bez sztucznego progesteronu.
Trzymajcie kciuki.
Tydzień na 2x1, zacznę omijać środkowa tabletkę i zobaczymy, czy będą jakiekolwiek tabletki.
Mam nadzieję że łożysko już sobie samo poradzi.
Jeśli za tydzień będzie ok to zejdę to 1 tabletki rano. I tak chce za 3 tygodnie czyli w 15tc już być bez sztucznego progesteronu.
Trzymajcie kciuki.
MamaXTrzy
Hejo mamuśki
Stasknilam sie za Wami.
Ja mam wizytę w czwartek u pewnie sie od razu umowie na prenatalne te podstawowe, mam w pakiecie chyba nawet te rozszerone ale zobacze co mi powie lekarz. W pierwszych ciazach nie robilam tych rozszerzonych. Zobaczę teraz, jak mi doktor powie ze mam zrobić to zrobię bez względu na koszt.
Ostatnio jest mi mega duszno i serce mi wali jak mlotem, gorąco mi i na poczcie dzisiaj myslalam ze padne. Ale na szczęście szybko poszlo. Pracuje nadal ale spokojnie i malutko.
Witam nowe mamuśki[emoji173]
Cieszę sie z udanych wizyt [emoji4][emoji4][emoji173]
Mamusiom, które walczą po raz kolejny życzę powodzonka i szybkich dwóch kreseczek [emoji8].
Stasknilam sie za Wami.
Ja mam wizytę w czwartek u pewnie sie od razu umowie na prenatalne te podstawowe, mam w pakiecie chyba nawet te rozszerone ale zobacze co mi powie lekarz. W pierwszych ciazach nie robilam tych rozszerzonych. Zobaczę teraz, jak mi doktor powie ze mam zrobić to zrobię bez względu na koszt.
Ostatnio jest mi mega duszno i serce mi wali jak mlotem, gorąco mi i na poczcie dzisiaj myslalam ze padne. Ale na szczęście szybko poszlo. Pracuje nadal ale spokojnie i malutko.
Witam nowe mamuśki[emoji173]
Cieszę sie z udanych wizyt [emoji4][emoji4][emoji173]
Mamusiom, które walczą po raz kolejny życzę powodzonka i szybkich dwóch kreseczek [emoji8].
reklama
motylkowelove
@MamaXTrzy ja ostatnio puls 101 albo 103 , ale kardio mi powiedział , ze normalne bo jestem chuda mam niskie ciśnienie a krew szybciej sie pompuje a tez nie raz sapie i mam kłucia
@Julianna_Szcz ja czekam co powie nowa dr na temat proga, ja sie boje leki odstawiac kazde jedne teraz koncze brac zastrzyki te mocne i schodze z dawki i tez mam shiza ...
@Julianna_Szcz ja czekam co powie nowa dr na temat proga, ja sie boje leki odstawiac kazde jedne teraz koncze brac zastrzyki te mocne i schodze z dawki i tez mam shiza ...