Ewelina1406
Fanka BB :)
Niewielkie plamienie po stosunku...... powinnam się martwić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, wiem co czujesz ja też jeszcze plamie po zabiegu... I w sumie to nie wiem po co sie tu zarejestrowałam ale wchodze czytam i sie dołuje tym bardziej ze ja juz chyba nie bede próbowała bo gdyby sie znow tak samo skończyło to nie wiem czy dalabym eade znow to przechodzić.Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, ale ja średnio raz na 2/3 dni do Was zaglądam i Was podczytuję. Nie wiem, czy robię dobrze, bo za każdym razem mam lekki żal do losu, że nie jestem na Waszym miejscu już teraz... Wam rosną brzuszki, dyskutujecie o swoim samopoczuciu w ciąży, o jakichś zakupach... A ja? Ja jeszcze plamię po zabiegu, chociaż już mnie nic nie boli i to jest jedyny plus. Z utęsknieniem czekam już jednak na kolejną miesiączkę, zielone światło i dalej magiczne dwie kreseczki na teście. I wkur***na jestem strasznie, że muszę to wszystko zaczynać od nowa zamiast dalej być Grudniową Mamą, jak Wy.
Wybaczcie mi, ale dzisiaj mam słabszy dzień :-(
Kochana, wiem co czujesz bo przezylam to samo.. tez miałam byc Grudniowką no ale niestety sie nie udalo. I jak widzisz sama tez podczytuje dziewczyny. Ale nie ma juz co gdybac tylko czekac na zielone swiatlo (ja w koncu nie czekałam na @.. jakos po 3 tyg od poronienia zaczelismy dzialac). Najblizszy cykl bedzie nasz :*Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, ale ja średnio raz na 2/3 dni do Was zaglądam i Was podczytuję. Nie wiem, czy robię dobrze, bo za każdym razem mam lekki żal do losu, że nie jestem na Waszym miejscu już teraz... Wam rosną brzuszki, dyskutujecie o swoim samopoczuciu w ciąży, o jakichś zakupach... A ja? Ja jeszcze plamię po zabiegu, chociaż już mnie nic nie boli i to jest jedyny plus. Z utęsknieniem czekam już jednak na kolejną miesiączkę, zielone światło i dalej magiczne dwie kreseczki na teście. I wkur***na jestem strasznie, że muszę to wszystko zaczynać od nowa zamiast dalej być Grudniową Mamą, jak Wy.
Wybaczcie mi, ale dzisiaj mam słabszy dzień :-(
Hej, wiem co czujesz ja też jeszcze plamie po zabiegu... I w sumie to nie wiem po co sie tu zarejestrowałam ale wchodze czytam i sie dołuje tym bardziej ze ja juz chyba nie bede próbowała bo gdyby sie znow tak samo skończyło to nie wiem czy dalabym eade znow to przechodzić.