reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Zdec ale bym się wkurzyla!
Nie robisz badań prenatalnych?

Motylkowelove super siostra! Zazdrość!!

A ja mam tak mokro, że szok! Też tak macie?

reklama
Ja też mam pakiet z Luxmedu, ciążę I tak będę prowadzić prywatnie bo mam sprawdzonego lekarza. A z Luxmedu to tylko skierowania na badania które należą mi się W ramach pakietu.

Ja teraz chodziłam co 2 tyg do gina i za każdym razem robił mi USG sprawdzał czy ok , ale ja idę jutro i mam nadzieję że każe mi przyjść za miesiąc [emoji4] i co miesiąc bierze 100 zł i bada na fotelu i robi USG [emoji4]

U nas zawsze M. kuouje mi kwiaty i jakis prezent. Dzisiaj np dostałam bransoletkę. Ale on taki jest, nawet jakbym mu powiedziala, ze nic nie chce, to i tak kupi. Zresztą co jakis czas dostaje od niego kwiaty i/lub prezent bez okazji
emoji14.png
Ja już zapowiedziałam mężowi, żeby nie przynosił kwiatów 21, bo 28 lecimy do Polski, więc postoją tylko kilka dni. Zresztą nie lubię dostawać kwiatów :)

Teraz to Cie nikt z pracy wykopać nie może[emoji4] jestes pod ochroną[emoji173]
W pierwszym trymestrze jeszcze nie jest.

Ja mam pakiet w enel medzie i chodze tam do lekarza, zeby miec skierowanie na badania z krwi, a ciaze postanowilam prowadzic u lekarza, ktory chce, zeby przeprowadzil cc. Natomiast na te najwazniejsze usg, tj genetyczne i polowkowe wybieram sie do certyfikowanego.
Powtorzylam dzis mocz, jutro wyniki. Zobaczymy czy znowu takie zle beda

A jak chodzicie na nfz i prywatnie to chyba wam wpisuje wszystko w karcie ciazy czy macie dwie? :)

reklama
Do góry