reklama
natka100
Fanka BB :)
Co to za aplikacja? A ty nie rodzisz w listopadzie?Dziewczyny... jeszcze tylko 200
Aplikacja nazywa sie Happy Baby.Co to za aplikacja? A ty nie rodzisz w listopadzie?
Mam plan rodzic 1 grudnia.. a jak wyjdzie zobaczymy! ☺
Wg OM mam termin na 1 grudnia.. pozniej uslyszalam 3, a na ost usg 30 listopad. W piatek mam prenatalne zobaczymy co tym razem powiedzą ☺
motylkowelove
W jakich godzinach najlepiej brać żelazo? Popija się sokiem z pomarańczy tak
Anet29
W jakich godzinach najlepiej brać żelazo? Popija się sokiem z pomarańczy tak
Najlepiej popic sokiem pomaranczowym bo wtedy sie lepiej przyswaja
G
gość 94049
Gość
Jestem po wizycie. Powiedziałam ginowie o koszmarze i od razu zrobił mi usg. Dziecię słodko spało Jestem spokojniejszy. Za 2 tyg w środę przed Bożym Ciałem mam usg genetyczne.
Mój gin też ma dwie ceny za wizytę z usg lub bez. Do lux medu nie chodzę, bo tam nie ma specjalistów, którzy by mi poprowadzili moja skomplikowana ciążę. Co prawda odkrylam nuedawno, ze jest jeden, ale ciezko sie do niego dostac, a ja na to sobie nie moge pozwolic. Po wielu perturbacjach polecono mi tego i dzięki niemu mam drugiego synka. A teraz czekamy na trzecie. Z pierwszym synkiem chodziłam do przychodni przyszpitslnej na NFZ i zawsze po badaniu gin miałam jeszcze robione szybkie usg.
Mój gin też ma dwie ceny za wizytę z usg lub bez. Do lux medu nie chodzę, bo tam nie ma specjalistów, którzy by mi poprowadzili moja skomplikowana ciążę. Co prawda odkrylam nuedawno, ze jest jeden, ale ciezko sie do niego dostac, a ja na to sobie nie moge pozwolic. Po wielu perturbacjach polecono mi tego i dzięki niemu mam drugiego synka. A teraz czekamy na trzecie. Z pierwszym synkiem chodziłam do przychodni przyszpitslnej na NFZ i zawsze po badaniu gin miałam jeszcze robione szybkie usg.
motylkowelove
Ale brac po śniadaniu czy obojetne w jakiej porze dniaNajlepiej popic sokiem pomaranczowym bo wtedy sie lepiej przyswaja
natka100
Powodzenia ja mam endykrynologa tylko woeczorem. Mam nadzieje ze na jednej wizycie sie skończy. Nie mam zamiaru wszedzie prywatnie placicDziewczyny w ktorym tygodniu robicie prenatalne? Mam w pt i bedzie to 11+6.
Kurde i zaczynam się bać... jeszcze jutro mam rano neurologa
reklama
Dagaa11
Ja jestem zapisana 12+4Dziewczyny w ktorym tygodniu robicie prenatalne? Mam w pt i bedzie to 11+6.
Kurde i zaczynam się bać... jeszcze jutro mam rano neurologa
A wiesz ze w ciazy nalezy ci sie wizyta u specjalisty na nfz w ciagu max 7 dni od zgloszenia? Musisz miec tylko skierowaniei zaswiadczenie o ciazy. Ja tak dostalam sie do endokrynologa. W piatek sie zapisalam, we wtorek byla wizytaPowodzenia ja mam endykrynologa tylko woeczorem. Mam nadzieje ze na jednej wizycie sie skończy. Nie mam zamiaru wszedzie prywatnie placic