iwanoc
Zaciekawiona BB
mam syna. w pażdzierniku skonczy 5 latIvanoc strasznie współczuję stresu... Dobrze, że wszystko ok. Odpoczywaj. Masz dzieci?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam syna. w pażdzierniku skonczy 5 latIvanoc strasznie współczuję stresu... Dobrze, że wszystko ok. Odpoczywaj. Masz dzieci?
Kurcze to jak dawke jeszcze zwiekszę to tsh spadnie masakrycznie, to na pewnoe bezpieczne?To nie dobrze FT4 jest wazne trzeba większą dawke tabletki , u mne tsh spadło ale i ft4 bo jak jest za wysokie jest niebezpieczne :/ tsh sie az tak nie przejmujemy bo dziecko go nie odczuwa
Kurcze to jak dawke jeszcze zwiekszę to tsh spadnie masakrycznie, to na pewnoe bezpieczne?
Stara baba nie ma meza ,nie widzialam zeby ktos ja odwiedzał ,nie ma co robic to truje innym zycie.Hahahaha Masakra.... ze tez się ludziom chce robic takie rzeczy....
Usmialam sie z tymi facetami :-) moj jest calkiem spoko, oczywiscie ma wady ale nie jakies wielce upierdliwe ;-)
Witam nowe mamy, za wizyty trzymam kciuki :-)
Motylkowelove dzieks za odpowiedz, mi sie chyba miednica rozchodzi, ale czuje ta "szerokosc jak sie w siebie wsluchuje a tak nic a nic ;-)
Lekko podwyższona, ale nie martw się. Zobaczysz co będzie po obciążeniu glukozą, bo na pewno da ci skierowanie.Jak myślicie wynik glukozy na czczo 69 czy jest dobry ? Normy w laboratorium są od 60- 100 ?
Wszystko będzie dobrze [emoji846]trzymamy kciuki [emoji846]Nie dziękuję. Juz czekam w kolejce. Nie macie pojecia jak ja sie denerwuje.
Dzięki za odpowiedź [emoji846][emoji846]Lekko podwyższona, ale nie martw się. Zobaczysz co będzie po obciążeniu glukozą, bo na pewno da ci skierowanie.
Ja tez mam tsh niskie na tą chwile 0,07 i powiedziała ze tak jest ok. Ważne jest to ft 4 tak jak pisze @motylkoweloveKurcze to jak dawke jeszcze zwiekszę to tsh spadnie masakrycznie, to na pewnoe bezpieczne?