reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Hejka
Mało sie udzielam ale czytam wszysciutko na bieżąco. Miałam dzis mega stresa. sporo brązowego plamienia, telefon do lekarza( wcześniej 3 razy poroniłam), przyjechac szybko. Dzidzia zywa idealnie termin z usg i OM ten sam. Plamienie może sie zdarzać niby i puki brazowe to nic grożnego. zwiększona luteina no i lezymy i pachniemy. 24 maja mam usg prenatalne. Odebralam poranne wyniki TSH i FT4 i TSH w dwa tyg spadło z 3.5 do 0.17 a ft4 mam sporo ponad normę., Endokrynolog jeszcze nie odbiera może wieczorem uda mi sie skontaktować.

reklama
U mnie też w domu było tak że kobieta jest od tego żeby sprzątać prac gotować a mężczyzna ma mieć wszystko gotowe i ma zarabiać , niestety ja nie robię tak i moja mama chodzi za mną i drze się że jak to żeby chłop sam sobie jeść robił [emoji54] nie umiem jej przetłumaczyć że to nie te czasy co ona się chowała , że teraz mój tata właśnie tak jak patuska pislaa nawet wody nie umie ugotować . Poprostu nie rozumiem chłop też ma ręce to niech pomaga [emoji5]

Hejka
Mało sie udzielam ale czytam wszysciutko na bieżąco. Miałam dzis mega stresa. sporo brązowego plamienia, telefon do lekarza( wcześniej 3 razy poroniłam), przyjechac szybko. Dzidzia zywa idealnie termin z usg i OM ten sam. Plamienie może sie zdarzać niby i puki brazowe to nic grożnego. zwiększona luteina no i lezymy i pachniemy. 24 maja mam usg prenatalne. Odebralam poranne wyniki TSH i FT4 i TSH w dwa tyg spadło z 3.5 do 0.17 a ft4 mam sporo ponad normę., Endokrynolog jeszcze nie odbiera może wieczorem uda mi sie skontaktować.

To nie dobrze FT4 jest wazne trzeba większą dawke tabletki , u mne tsh spadło ale i ft4 bo jak jest za wysokie jest niebezpieczne :/ tsh sie az tak nie przejmujemy bo dziecko go nie odczuwa

Wiecie co ta baba jest jakas nienormalna. Napchala mi do skrzynki petow i reklamowek. Pety juz nie raz wyciagalam ze skrzynki.

reklama
Do góry