reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
To zależy od lekarza jak liczy, mój liczy skończone tygodnie czyli jak teraz mam 10t2d to liczy jako 10 tydzień A nie 11, i w szpitalu u mnie też tak liczą.

Ja mam mocne zastrzyki takie co ludzie po chemii biorą bo mój organizm wytwarza za mało czegoś i do 12tyg mam brać po tym mam bóle kostno stawowe ale nie na ma źle już z nimi tak bo się w miarę przyzwyczaiłam
U mnie od rana mdłości tulenie wc ... I krew z nosa tak zE dzień super zaczęty lepiej chyba nie będzie
Współczuje kochana, że tyle musisz cierpieć! Ale dasz radę, kto jak nie my baby :)

To absolutne nie jest twoja wina! Nikt nie wie dlaczego.... może poprostu dzidzia była chora :(. Nie obwiniaj się, bo tak jak nie raz pisałam nic nie możemy zrobić, tylko o siebie dbać. Ty dbałaś, wiec nie masz sobie nic do zarzucenia.... Bądź silna i myślami jestem z tobą! Nie martw się jeszcze zaświeci słoneczko!

Fajnie, że wpadłaś :). Trzymam za Ciebie mocno ✊✊✊ I czekamy na dobre wieści :biggrin2:

Bardzo możliwe, ze to po badaniu lub ta nadżerka jak mówisz. Ja mam w piątek cytologię mieć i już się boje co to będzie po :o
U mnie też wyszłą nadżerka, też wczoraj pobrano mi cytologię i zobaczymy, też pojawiają mi się plamki i doktor powiedziałą że to z tego.

reklama
Do góry