reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
To zależy od lekarza jak liczy, mój liczy skończone tygodnie czyli jak teraz mam 10t2d to liczy jako 10 tydzień A nie 11, i w szpitalu u mnie też tak liczą.

Ja mam mocne zastrzyki takie co ludzie po chemii biorą bo mój organizm wytwarza za mało czegoś i do 12tyg mam brać po tym mam bóle kostno stawowe ale nie na ma źle już z nimi tak bo się w miarę przyzwyczaiłam
U mnie od rana mdłości tulenie wc ... I krew z nosa tak zE dzień super zaczęty lepiej chyba nie będzie
Współczuje kochana, że tyle musisz cierpieć! Ale dasz radę, kto jak nie my baby :)

To absolutne nie jest twoja wina! Nikt nie wie dlaczego.... może poprostu dzidzia była chora :(. Nie obwiniaj się, bo tak jak nie raz pisałam nic nie możemy zrobić, tylko o siebie dbać. Ty dbałaś, wiec nie masz sobie nic do zarzucenia.... Bądź silna i myślami jestem z tobą! Nie martw się jeszcze zaświeci słoneczko!

Fajnie, że wpadłaś :). Trzymam za Ciebie mocno ✊✊✊ I czekamy na dobre wieści :biggrin2:

Bardzo możliwe, ze to po badaniu lub ta nadżerka jak mówisz. Ja mam w piątek cytologię mieć i już się boje co to będzie po :o
U mnie też wyszłą nadżerka, też wczoraj pobrano mi cytologię i zobaczymy, też pojawiają mi się plamki i doktor powiedziałą że to z tego.

reklama
Do góry