PatkaPatka
Fanka BB :)
Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 9d03a54a4beaa.jpgNie ocenie poniewaz nie widze zdjecia [emoji20]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 9d03a54a4beaa.jpgNie ocenie poniewaz nie widze zdjecia [emoji20]
Nic niepokojącego nie widze kochana, spokojnie :* gdybh cos bylo nie tak to lekarz napewno zweocilbh uwage sliczna duza dzidzia
Czyli w niedziele bedzie 11 [emoji3][emoji3][emoji3] ale superTak to juz 10[emoji8]
U mnie tak właśnie liczy doktorek i aplikacje, dzisiaj 8+5 czyli 9 tydzieńDzien dobry kobitki [emoji16]
Jak myslicie 9t i 4 d to już 10 tydzien bo niewiem jak to licza lekarze
Ja mam mocne zastrzyki takie co ludzie po chemii biorą bo mój organizm wytwarza za mało czegoś i do 12tyg mam brać po tym mam bóle kostno stawowe ale nie na ma źle już z nimi tak bo się w miarę przyzwyczaiłam
Współczuje kochana, że tyle musisz cierpieć! Ale dasz radę, kto jak nie my babyU mnie od rana mdłości tulenie wc ... I krew z nosa tak zE dzień super zaczęty lepiej chyba nie będzie
Też tak myślę, że coś by powiedział, ale jak to kobieta muszę próbować się czegoś doszukać dziękuję, mój narzeczony już nawet wypatrzył, że do niego podobnaNic niepokojącego nie widze kochana, spokojnie :* gdybh cos bylo nie tak to lekarz napewno zweocilbh uwage sliczna duza dzidzia
Jaka masz apke?U mnie tak właśnie liczy doktorek i aplikacje, dzisiaj 8+5 czyli 9 tydzień
U mnie też wyszłą nadżerka, też wczoraj pobrano mi cytologię i zobaczymy, też pojawiają mi się plamki i doktor powiedziałą że to z tego.To absolutne nie jest twoja wina! Nikt nie wie dlaczego.... może poprostu dzidzia była chora . Nie obwiniaj się, bo tak jak nie raz pisałam nic nie możemy zrobić, tylko o siebie dbać. Ty dbałaś, wiec nie masz sobie nic do zarzucenia.... Bądź silna i myślami jestem z tobą! Nie martw się jeszcze zaświeci słoneczko!
Fajnie, że wpadłaś . Trzymam za Ciebie mocno I czekamy na dobre wieści
Bardzo możliwe, ze to po badaniu lub ta nadżerka jak mówisz. Ja mam w piątek cytologię mieć i już się boje co to będzie po
Trzymam mocno kciuki3 mam kciuki będzie dobrze [emoji4]