reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

@Renatka80 odnośnie wieku, to cóż, też podchodzę pod badania prenatalne ;) , co akurat mnie cieszy, że mogę je zrobić i sama się ich domagałam. Wiadomo, że wiek jest jakimś czynnikiem ryzyka, taką ciążę prowadzi się trochę inaczej. Sama w każdym razie czuję się bardzo młodo, zresztą obecnie ciąża po 35+ nie jest jakaś szczególną rzadkością. Potraktuj to jako bonus w postaci badań, które dadzą Tobie jakieś poczucie bezpieczeństwa, a na resztę spójrz z przymrużeniem oka ;)

reklama
Moja mama urodziła trójkę i brzuch miała idealny. Ja w osmym miesiącu pierwszej ciąży dostałam rozstępów na całym brzuchu, jeden obok drugiego i niestety przez to skora sie do końca nie wchłonęła. W kolejnych ciazach doszło ich odrobine po bokach. Myslalam o plastyce brzucha, może kiedyś. Smarowanie nie uchroniło wcale ale takie przypadki jak mój chyba rzadko się zdarzają.

Moja mama urodziła trójkę i brzuch miała idealny. Ja w osmym miesiącu pierwszej ciąży dostałam rozstępów na całym brzuchu, jeden obok drugiego i niestety przez to skora sie do końca nie wchłonęła. W kolejnych ciazach doszło ich odrobine po bokach. Myslalam o plastyce brzucha, może kiedyś. Smarowanie nie uchroniło wcale ale takie przypadki jak mój chyba rzadko się zdarzają.
Ja tez caaaaala ciaze z reka na sercu sie smarowalam! I mam przeokrutne rozstępy. :/ Mam nadzieje, ze rym razem sie nowe nie pojawją :)

a>
b0f18ed983a6b.jpg.html

Dziewczyny, bo teraz tak patrze.. nie macie wrażenia, że główka się nie łączy? Nie znam się, dlatego pytam, ale wygląda to dziwnie..
b0f18ed983a6b.jpg.html
Nie ocenie poniewaz nie widze zdjecia [emoji20]

A Ty nie masz tez rozstepow ze wzgledu na chudniecie? Bo bardzo bardzo duzo zrzucilas, mi zawsze jak chudlam powyzej 10 kg cos wyskakiwalo i sie domyslam, ze przy ciazy bedzie podobnie :(
Nie nie właśnie. Bo jakimś cudem jak schudlam te 70 kg to moja skóra tez i mimo rozstępów po ciąży skora mi się wklepala idealnie. A bylam pewna ze bede musiala robic plastykę brzucha. Nawet sie juz umowilam do plastyka[emoji16][emoji23][emoji23] z reszta wrzuce fote jak wygladalam
FB_IMG_1511115987603.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1511115987603.jpg
    FB_IMG_1511115987603.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 343
Ja się smarowałam w ciąży czym się dało, wyskoczyły mi wtedy na udach i ramionach A na brzuchu wyskoczyły mi zaraz po porodzie.

reklama
Nie moge sie zebrac do kupy bo tak mi niedobrze ze gdyby nie to ze nie wymiotowalam nigdy w życiu i sie tego boje[emoji23][emoji23][emoji23] to bym już miala bliskie spotkanie z porcelana łazienkowa [emoji22] dobrze ze nie umawiam tak rano klientek, bo raz na 7 mialam Pania to myslalam ze puszcze pawia na Jej nogi podczas zaniegu

Do góry