reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Nie nie właśnie. Bo jakimś cudem jak schudlam te 70 kg to moja skóra tez i mimo rozstępów po ciąży skora mi się wklepala idealnie. A bylam pewna ze bede musiala robic plastykę brzucha. Nawet sie juz umowilam do plastyka[emoji16][emoji23][emoji23] z reszta wrzuce fote jak wygladalam Zobacz załącznik 854933
W awatarze obecna Ty? Jeśli tak to mega szacunek!

Wszystko jest ok! Dzidzi leży boczkiem. Głowa bliżej reszta dalej. Ja tak to widzę :) Śliczna dzidzia :)

Dziewczyny jak myślicie? W piątek po lekarzu chcemy na basen w Poznaniu skoczyć, będę miała cytologię pobieraną. Koleżanka ma latanie przed komunią i nie chce się zwalać za szybko jej na chatę :) Ja bym połaziła po galerii albo Ikei ale moi panowie nie bardzo ;) i wymyśliłam basen :D. Tylko boje się po tej cytologi. Wiadomo tampon pójdzie w użycie ale jednak ranka tam jakaś będzie...

Ja staram się raczej racjonalnie podchodzić do zagrożeń i zakażeń, ale prosto z cytologii bym w ciąży nie poszła. I w czym ma tu pomóc tampon? :p

reklama
Wszystko jest ok! Dzidzi leży boczkiem. Głowa bliżej reszta dalej. Ja tak to widzę :) Śliczna dzidzia :)

Dziewczyny jak myślicie? W piątek po lekarzu chcemy na basen w Poznaniu skoczyć, będę miała cytologię pobieraną. Koleżanka ma latanie przed komunią i nie chce się zwalać za szybko jej na chatę :) Ja bym połaziła po galerii albo Ikei ale moi panowie nie bardzo ;) i wymyśliłam basen :D. Tylko boje się po tej cytologi. Wiadomo tampon pójdzie w użycie ale jednak ranka tam jakaś będzie...
A po prawej stronie, te takie kropeczki to są nóżki? U gina nigdy nie oglądam zdjecia i potem w domu się zastanawiam co ja tam widzę :D

Nie pomogę niestety, bo ja nie basenowa dziewczyna, nie umiem pływać ale chyba jak będzie ranka to lepiej sobie odpuścić, żeby chlor nie podrażnił

Do góry