PatkaPatka
Fanka BB :)
Mam 3 moja ciąża, HiMommy i PreglifeJaka masz apke?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam 3 moja ciąża, HiMommy i PreglifeJaka masz apke?
W awatarze obecna Ty? Jeśli tak to mega szacunek!Nie nie właśnie. Bo jakimś cudem jak schudlam te 70 kg to moja skóra tez i mimo rozstępów po ciąży skora mi się wklepala idealnie. A bylam pewna ze bede musiala robic plastykę brzucha. Nawet sie juz umowilam do plastyka[emoji16][emoji23][emoji23] z reszta wrzuce fote jak wygladalam Zobacz załącznik 854933
Tak. Zaczęłaś 10 tydzieńDzien dobry kobitki [emoji16]
Jak myslicie 9t i 4 d to już 10 tydzien bo niewiem jak to licza lekarze
Byle z dzieckiem bylo dobrze to wszystko zaniose...Współczuje kochana, że tyle musisz cierpieć! Ale dasz radę, kto jak nie my baby
Jeżeli tak to ja też składam ukłon i będziesz moją motywacją do zgubienia kilogramów po ciążyW awatarze obecna Ty? Jeśli tak to mega szacunek!
Wszystko jest ok! Dzidzi leży boczkiem. Głowa bliżej reszta dalej. Ja tak to widzę Śliczna dzidzia
Trzymaj się dzielnie. Myśle ze z czasem będzie lepiej i mniej będzie przykrych dolegliwościByle z dzieckiem bylo dobrze to wszystko zaniose...
Byłam dziś na badaniach też i chyba znowu będę cal y dzień w łóżku bo nie mam siły
Tak to 10 tydzienDzien dobry kobitki [emoji16]
Jak myslicie 9t i 4 d to już 10 tydzien bo niewiem jak to licza lekarze
A po prawej stronie, te takie kropeczki to są nóżki? U gina nigdy nie oglądam zdjecia i potem w domu się zastanawiam co ja tam widzęWszystko jest ok! Dzidzi leży boczkiem. Głowa bliżej reszta dalej. Ja tak to widzę Śliczna dzidzia
Dziewczyny jak myślicie? W piątek po lekarzu chcemy na basen w Poznaniu skoczyć, będę miała cytologię pobieraną. Koleżanka ma latanie przed komunią i nie chce się zwalać za szybko jej na chatę Ja bym połaziła po galerii albo Ikei ale moi panowie nie bardzo i wymyśliłam basen . Tylko boje się po tej cytologi. Wiadomo tampon pójdzie w użycie ale jednak ranka tam jakaś będzie...