reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
A co za zastrzyki bierzesz? Takie wachania nastrojów to podobno na dziewczynkę ;). Nie martw się z dzidzią na pewno wszystko ok, hormony dają wyraźnie znać.
U mnie cisza od jakiegoś czasu, nawet brzuch nie boli i nie kłuje. Wmawiam sobie ze wszystko jest ok bo niby skąd mi brzuch rośnie o_O. Musi być dobrze!
Ja mam mocne zastrzyki takie co ludzie po chemii biorą bo mój organizm wytwarza za mało czegoś i do 12tyg mam brać po tym mam bóle kostno stawowe ale nie na ma źle już z nimi tak bo się w miarę przyzwyczaiłam

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy ...muszę to przetrwać i przeżyć .. Strasznie mnie dziwi dlaczego jest tak dużo poronień. ... Tutaj wiele z nas miała takie przejścia ..i to nie jednokrotnie...
Hej, ja jestem na świezo.. poronilam w ok 7/8 tc. Tyle ze u mnie nie bylo prawdopodobnie zarodka albo po prostu nie zdazylam go zobaczyc. Jak masz potrzebe to pisz do mnie przez prywatna wiadomosc :* trzymaj sie kochana :*

A smarujecie sie kremami aby rozstepow nie miec ? czy stawiacie ze jak beda mialy byc to i tak beda ? :)
Ja polecam olej migdałpwy albo oliwke babydream dla mam wlasnue z tym olejkiem jest ;-) w pierwszej ciazy ani jednego rozstępu nie miałam xD
Chyba ze to uwarunkowanoe genetyczne bo mojej mamie tez sie nie robiły

@Renatka80 ja biorę dawkę 150, dawka 75 jesry profilaktyczna, a dawka 150 szczególnie przy nadciśnieniu może uchronić Cię przed stanem przedrzucawkowym. Nie martw się dawka 150 jest bezpieczna w ciąży :*

Ja polecam olej migdałpwy albo oliwke babydream dla mam wlasnue z tym olejkiem jest ;-) w pierwszej ciazy ani jednego rozstępu nie miałam xD
Chyba ze to uwarunkowanoe genetyczne bo mojej mamie tez sie nie robiły
To chyba nie idzie genetycznie. Moja mama urodziła 5 dzieci i nie ma ani jednego a ja jak tygrys [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
To chyba nie idzie genetycznie. Moja mama urodziła 5 dzieci i nie ma ani jednego a ja jak tygrys [emoji23][emoji23][emoji23]

A Ty nie masz tez rozstepow ze wzgledu na chudniecie? Bo bardzo bardzo duzo zrzucilas, mi zawsze jak chudlam powyzej 10 kg cos wyskakiwalo i sie domyslam, ze przy ciazy bedzie podobnie :(

Do góry