reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
A co za zastrzyki bierzesz? Takie wachania nastrojów to podobno na dziewczynkę ;). Nie martw się z dzidzią na pewno wszystko ok, hormony dają wyraźnie znać.
U mnie cisza od jakiegoś czasu, nawet brzuch nie boli i nie kłuje. Wmawiam sobie ze wszystko jest ok bo niby skąd mi brzuch rośnie o_O. Musi być dobrze!
Ja mam mocne zastrzyki takie co ludzie po chemii biorą bo mój organizm wytwarza za mało czegoś i do 12tyg mam brać po tym mam bóle kostno stawowe ale nie na ma źle już z nimi tak bo się w miarę przyzwyczaiłam

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy ...muszę to przetrwać i przeżyć .. Strasznie mnie dziwi dlaczego jest tak dużo poronień. ... Tutaj wiele z nas miała takie przejścia ..i to nie jednokrotnie...
Hej, ja jestem na świezo.. poronilam w ok 7/8 tc. Tyle ze u mnie nie bylo prawdopodobnie zarodka albo po prostu nie zdazylam go zobaczyc. Jak masz potrzebe to pisz do mnie przez prywatna wiadomosc :* trzymaj sie kochana :*

A smarujecie sie kremami aby rozstepow nie miec ? czy stawiacie ze jak beda mialy byc to i tak beda ? :)
Ja polecam olej migdałpwy albo oliwke babydream dla mam wlasnue z tym olejkiem jest ;-) w pierwszej ciazy ani jednego rozstępu nie miałam xD
Chyba ze to uwarunkowanoe genetyczne bo mojej mamie tez sie nie robiły

@Renatka80 ja biorę dawkę 150, dawka 75 jesry profilaktyczna, a dawka 150 szczególnie przy nadciśnieniu może uchronić Cię przed stanem przedrzucawkowym. Nie martw się dawka 150 jest bezpieczna w ciąży :*

Ja polecam olej migdałpwy albo oliwke babydream dla mam wlasnue z tym olejkiem jest ;-) w pierwszej ciazy ani jednego rozstępu nie miałam xD
Chyba ze to uwarunkowanoe genetyczne bo mojej mamie tez sie nie robiły
To chyba nie idzie genetycznie. Moja mama urodziła 5 dzieci i nie ma ani jednego a ja jak tygrys [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
To chyba nie idzie genetycznie. Moja mama urodziła 5 dzieci i nie ma ani jednego a ja jak tygrys [emoji23][emoji23][emoji23]

A Ty nie masz tez rozstepow ze wzgledu na chudniecie? Bo bardzo bardzo duzo zrzucilas, mi zawsze jak chudlam powyzej 10 kg cos wyskakiwalo i sie domyslam, ze przy ciazy bedzie podobnie :(

Do góry