reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny:) ja mam takie pytanko. jak robiliście badania np. W szpitalu, te które zalecił gin to ile czekalyscie na wynik? Czy tego samego dnia czy raczej na drugi dzien badz dluzej ? Wiem że każde laboratorium może się różnić ale pytam z ciekawości ;)

W końcu milo się czyta . Nie wiedziałam że mak usypia dzieci w brzuszku
emoji4.png

Miałam dziś okropny dzień :/ wzięłam mocny zastrzyk i też dołożylo mi osłabienia po nim :/
Dobrze ze nie byłam sama jak zazwyczaj , temu tez zrezygnowałam z IP bo stwierdziłam , że mam się czym ratować w domu wypiłam głównie uzupelniacz potasu i zjadłam słony obiad <fuj > po tych omdleniach co by sobie ciśnienie podnieść i po fajerwerkach uzupełnić niedobory ... pół dnia po całej akcji przelezalam w łóżku i beczalam :( ledwo patrzę na oczy tak mnie zmeczyl dzień mam dosyć niech się skończy ... i znowu strapienie czy wszystko z dzieckiem dobrze :( a wizyta w pon

Gratuluję udanych dzisiejszych wizyt
A co za zastrzyki bierzesz? Takie wachania nastrojów to podobno na dziewczynkę ;). Nie martw się z dzidzią na pewno wszystko ok, hormony dają wyraźnie znać.
U mnie cisza od jakiegoś czasu, nawet brzuch nie boli i nie kłuje. Wmawiam sobie ze wszystko jest ok bo niby skąd mi brzuch rośnie o_O. Musi być dobrze!

Kochana, to dobrze że biorą wiek pod uwge jako wyznacznik zwiększonego ryzyka... Nie oszukują a jedynie starają się jakoś Cie uświadomić z możliwych komplikacji :*
Choć czasem robią to jak dupy wołowe :D
U mnie z ciśnieniem w drugą stronę, w domu cudo a na wizycie 90/50....

Hah ja takie cisnienie mam zawsze :D nawet jak sie denerwuje to nie rosnie a jak wypilam dwa lyki capucino to odrazu skakalo do gory i glowa bolala.

A smarujecie sie kremami aby rozstepow nie miec ? czy stawiacie ze jak beda mialy byc to i tak beda ? :)

Jestem po wizycie i nie mam najlepszych wieści... Mam krwiaka i ciąża jest zagrożona.
Dostałam Luteine i w piątek kontrola. :(
Trzymamy mocno kciuki! Oszczędzaj się bardzo i dbajcie o siebie.
Jest szansa ze ten krwiak się wchłonie. Nie martw się na zapas!
Ja się z wami żegnam ...serduszko przestało bić jutro idę do szpitala ....
Boze, nie.... dlaczego takie zeczy mają miejsce!? Bardzo mi przykro kochana :(:(:( Trzymaj się jakoś....

A smarujecie sie kremami aby rozstepow nie miec ? czy stawiacie ze jak beda mialy byc to i tak beda ? :)
Ja z synem mało co się smarowałam a jeśli już to balsamem co używam po kąpieli lub oliwką, rzadnego specjalnego na rozstępy nie używałam. Rozstępów nie miałam, za to popękały mi naczynka bardzo na twarzy i pod biustem. Zima wtedy była z wielkim brzuchem i teraz tez powtórka, wiec muszę się solidnie zabezpieczyć.

reklama
Do góry