reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

W końcu milo się czyta . Nie wiedziałam że mak usypia dzieci w brzuszku [emoji4]
Miałam dziś okropny dzień :/ wzięłam mocny zastrzyk i też dołożylo mi osłabienia po nim :/
Dobrze ze nie byłam sama jak zazwyczaj , temu tez zrezygnowałam z IP bo stwierdziłam , że mam się czym ratować w domu wypiłam głównie uzupelniacz potasu i zjadłam słony obiad <fuj > po tych omdleniach co by sobie ciśnienie podnieść i po fajerwerkach uzupełnić niedobory ... pół dnia po całej akcji przelezalam w łóżku i beczalam :( ledwo patrzę na oczy tak mnie zmeczyl dzień mam dosyć niech się skończy ... i znowu strapienie czy wszystko z dzieckiem dobrze :( a wizyta w pon

Gratuluję udanych dzisiejszych wizyt
Współczuję kochana, nie masz lekko, nie ma co :(
Z dzidzi musi być wszystko ok, dbasz o siebie i maleństwo póki co ładnie się rozwija, także nie dodawaj sobie stresu odpisywaniem czarnego scenariusza :*

Odpoczywaj, uzupełnij braki, nie bardzo wiem, co mogłoby pomoc na ciśniebie, ja się zawsze ratowalam gorzka czekolada...

reklama
W końcu milo się czyta . Nie wiedziałam że mak usypia dzieci w brzuszku [emoji4]
Miałam dziś okropny dzień :/ wzięłam mocny zastrzyk i też dołożylo mi osłabienia po nim :/
Dobrze ze nie byłam sama jak zazwyczaj , temu tez zrezygnowałam z IP bo stwierdziłam , że mam się czym ratować w domu wypiłam głównie uzupelniacz potasu i zjadłam słony obiad <fuj > po tych omdleniach co by sobie ciśnienie podnieść i po fajerwerkach uzupełnić niedobory ... pół dnia po całej akcji przelezalam w łóżku i beczalam :( ledwo patrzę na oczy tak mnie zmeczyl dzień mam dosyć niech się skończy ... i znowu strapienie czy wszystko z dzieckiem dobrze :( a wizyta w pon

Gratuluję udanych dzisiejszych wizyt
Gdzieś czytalam wcześniej ze jedne kobitki nie mają w ogóle objawów ciąży mimo ze wszystko jest dobrze i chciałaby miec typowe objawy ciąży bo by wiedzialy ze z ciąża ok, ale jakby wiedziały co Ty przechodzisz to by już chyba takie chętne nie byly.

Na filmie o jakims narkomanie (grał go Kot, ten aktor) widzialam ze sie z maku gotuje jakis narkotyk [emoji23][emoji23][emoji23] to moze faktycznie lepiej nie przesadzac z tym makiem

U mnie pierwsze byly planowane (bylam mloda i głupia [emoji23] ) ale chłopaków mam pierwszego małżeństwa ale okazal sie pijakiem i sama wychowywalam chłopaków kilka lat bo prawie od razu zostawilam tego chlejusa. Do tego studiowalam, pracowalam i bylam z chlopakami sama. Na rodzicow nie mam co liczyc bo sa zdania ze jak im nikt nie pomogl, a nas bylo 5 (mam cztery siostry) wirc bylysmy za karę na tym swiecie dla Nich , to oni tez nie beda pomagać. Ale jestem z siebie dumna bo sama do wszystkiego doszlam, skonczylam studia , trochę aby pokazac rodzicom na zlosc ze dam rade sobie swietnie. 18lat jak mialysmy ja.i siostry to na tym skończyło sie ich wychowanie i dlatego chcialam szybko swoja rodzine założyć ale jak mowi powiedzenie ( to dla zartow, mie zeby obrazac kogos) MAZ JEST JAK NALESNIK, PIERWSZEGO TRZEBA WYWALIĆ[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] na szczęście teraz mam cudownego męża i tatusia moich dzieci. I oni maja supertate [emoji123]
Ja też nie jestem z biologicznym ojcem młodego, slubu nie było, związek trwał 6 lat, rozpadł się rok po urodzeniu się młodego ale sypalo się o wiele wcześniej. Ja odeszłam, w mało elegancki sposób, ale nie będę się rozckliwiac.
Generalnie chłop dobry jest, tylko za młody był a i ja miałam inna wizję związku niż on :).
Z młodym ma kontakt, 3x w roku bierze go do siebie w porze przerw między semestrami i na wakacje, płaci ładnie i na czas alimenty, mam z nim świetny kontakt, chyba nawet łatwiej nam się rozmawia teraz niż jak byliśmy para.

Męża mam cudownego, znam go odkąd mieliśmy po 12 lat, historia jak z romansu i za długa by ją rozpisywać tutaj ale zaufaj ie mi że to było przeznaczony nam by być razem :) on kocha młodego jak własne dziecko, toleruje jego biologicznego tate i jest super mężem :)

Gdzieś czytalam wcześniej ze jedne kobitki nie mają w ogóle objawów ciąży mimo ze wszystko jest dobrze i chciałaby miec typowe objawy ciąży bo by wiedzialy ze z ciąża ok, ale jakby wiedziały co Ty przechodzisz to by już chyba takie chętne nie byly.

Na filmie o jakims narkomanie (grał go Kot, ten aktor) widzialam ze sie z maku gotuje jakis narkotyk [emoji23][emoji23][emoji23] to moze faktycznie lepiej nie przesadzac z tym makiem
Opium :)
Dawno temu mamy dodawały trochę mlek makowego do mleka dla dziecka jak nie chciało spac. Bywały i takie że z rozpaczy dały Za dużo i dzieciatka już się nie budziły. Jeden z dawnych powodów dla których jest to coś nielegalnego.
Ot ciekawostka.

Współczuję kochana, nie masz lekko, nie ma co :(
Z dzidzi musi być wszystko ok, dbasz o siebie i maleństwo póki co ładnie się rozwija, także nie dodawaj sobie stresu odpisywaniem czarnego scenariusza :*

Odpoczywaj, uzupełnij braki, nie bardzo wiem, co mogłoby pomoc na ciśniebie, ja się zawsze ratowalam gorzka czekolada...
Chyba po prostu dołek i jakiś gorszy dzień dziś mam a to mało kiedy się zdarza ... przerosło mnie już i chce jutro ... dziękuję ; *
Gorzka czekolada hm o tym nie pomyślałam [emoji4] mam w szafce tylko mleczna slodka ale chyba się poczestuje budka chyba cukier mi nie zaszkodzi na obecną chwilę ...
A to ostatni gwizdek bo rano badania więc już później nie zjem

Ja też nie jestem z biologicznym ojcem młodego, slubu nie było, związek trwał 6 lat, rozpadł się rok po urodzeniu się młodego ale sypalo się o wiele wcześniej. Ja odeszłam, w mało elegancki sposób, ale nie będę się rozckliwiac.
Generalnie chłop dobry jest, tylko za młody był a i ja miałam inna wizję związku niż on :).
Z młodym ma kontakt, 3x w roku bierze go do siebie w porze przerw między semestrami i na wakacje, płaci ładnie i na czas alimenty, mam z nim świetny kontakt, chyba nawet łatwiej nam się rozmawia teraz niż jak byliśmy para.

Męża mam cudownego, znam go odkąd mieliśmy po 12 lat, historia jak z romansu i za długa by ją rozpisywać tutaj ale zaufaj ie mi że to było przeznaczony nam by być razem :) on kocha młodego jak własne dziecko, toleruje jego biologicznego tate i jest super mężem :)
U mnie dokładnie to samo[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] moj obecny to moja miłość z młodości, wyprowadzilam sie 300 km do jeleniej gory za pierwszym mezem a moj obecny do tego samego miasta z inna kobieta, a jestesmy z jednego osiedla z Gliwic, tamta nie byla jego zona ani moj obecny nie ma wiecej dzieci biologocznych dopiero teraz nasze. I sie spiknelismy po tylu latach[emoji23][emoji23][emoji23] tylko biologiczny chłopaków ma ich gdZieś i nie daje ani grosza. Ale ja i tak dostaje z funduszu alimentacyjnego

Oj na pewno wyjątkiem nie jestem dobrze ze nie puszczam pawia codziennie bo bym się wykończyła ... A znam i takie bidulki
Ja czasami się czuje jakbym w ciąży nie była [emoji4] do tej pory to wgl myślałam czy brak objawów większych jest ok to sobie wykrakalam [emoji12] oby jutro było już ok chociaż po pobraniu krwi to różnie może być

Opium :)
Dawno temu mamy dodawały trochę mlek makowego do mleka dla dziecka jak nie chciało spac. Bywały i takie że z rozpaczy dały Za dużo i dzieciatka już się nie budziły. Jeden z dawnych powodów dla których jest to coś nielegalnego.
Ot ciekawostka.
O matko [emoji33][emoji33][emoji33] to juz nie tkne maku[emoji33],tak profilaktycznie [emoji23][emoji235]

reklama
Chyba po prostu dołek i jakiś gorszy dzień dziś mam a to mało kiedy się zdarza ... przerosło mnie już i chce jutro ... dziękuję ; *
Gorzka czekolada hm o tym nie pomyślałam [emoji4] mam w szafce tylko mleczna slodka ale chyba się poczestuje budka chyba cukier mi nie zaszkodzi na obecną chwilę ...
A to ostatni gwizdek bo rano badania więc już później nie zjem
Polecam :) aż mnie naszła ochota na milke z rodzynkami hehe

Do góry