reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Cześć Chyba mogę już się cieszyć Wczoraj bylam na usg i serdunio nadal bije, to 9t2d. Od kilku dni obserwuje ten wątek. Widzę znajom z Sierpnia 2015 Cześć Luca
Jestem mamą dwóch super chłopaków prawie 3-latka i 5,5 roku.
Ta ciąża to niespodzianka, bo na zastanowienie daliśmy sobie czas do końca roku. Myślałam, ze raczej sie już nie zdecyduję, więc "samo się zdecydowalo" Jestem po sporych przejściach, to moja szósta ciąża. Mam nadzieję, że zostanę z Wami do końca

reklama
U mnie było też tak zawile, byłam pierwsza miłością mojego jak mieliśmy te 12 lat, uparl się że będę kiedyś jego żona, ale gimnazjum się skończyło, js się zwiazalam z ojcem mego syna, a mój obecny mąż z dziewczyną z mojehk klasy z liceum, de facto jedna z bliższych znajomych moich wówczas. Nawet się zareczyli. Trochę byłam zazdrosna, bo już w gimnazjum się nim interesowałam, ale nie dość żeby coś z tego było, a tu nagle znowu się pojawil, I to w takiego doroslejszej, romantycznej wersji :) jak się skończyło liceum to i się kontakt urwał. Co jakiś czas widziałam na Fb ich zdjęcia, ale byłam zajęta moim związkiem. Pamiętam, że na siostry ślub w 2018 w czerwcu poprosiłam mego obecnego żeby mnie zaprowadził na wesele, bo mój facet był chory a ja wystrój ona nie chciałam iść sama, to przybiegl, I tak się okazało że jednak coś tam z obu stron jest. Ale znowu się urwał kontakt.
Minęło parę lat, ja odeszłam od ojca mego syna, wróciłam do rodziców, i nagle na Fb zaczął pisać mój obecny :) okazało się że w podobnym czasie od odszedł od tamtej, I snilam mu się więc postanowil zagadać. Mieszkał juz wtedy w UK.
Kilka dni pisania i się oświadczył :D
Tydzień później zjechał na urlop i oficjalnie kleknal z pierścionkiem.
Nie widziałam go od 2007 a to byl już 2014 :)
Ale się zgodziłam :)cos w środku mówiło że to najlepsza decyzja w moim życiu :).
W sierpniu były zaręczyny a na sylwestra ślub :) i tak zaraz będzie 4ta rocznica :) :)
Jaka piekna historia !! <3 tak zdecydowanie mialo byc, to przeznaczenie :)

Cześć Chyba mogę już się cieszyć Wczoraj bylam na usg i serdunio nadal bije, to 9t2d. Od kilku dni obserwuje ten wątek. Widzę znajom z Sierpnia 2015 Cześć Luca
Ta ciąża to niespodzianka, bo na zastanowienie daliśmy sobie czas do końca roku. Myślałam, ze raczej sie już nie zdecyduję, więc "samo się zdecydowalo" Jestem po sporych przejściach, to moja szósta ciąża. Mam nadzieję, że zostanę z Wami do końca
Witaj I też mam nadzieję, że rozgoscisz się aż do grudnia i dalej :)
My tu mamy większość mam po niezłych przejściach, trzymamy wszystkie kciuki zeby nam się grono ju, tylko powiekszalo :) :)

U mnie było też tak zawile, byłam pierwsza miłością mojego jak mieliśmy te 12 lat, uparl się że będę kiedyś jego żona, ale gimnazjum się skończyło, js się zwiazalam z ojcem mego syna, a mój obecny mąż z dziewczyną z mojehk klasy z liceum, de facto jedna z bliższych znajomych moich wówczas. Nawet się zareczyli. Trochę byłam zazdrosna, bo już w gimnazjum się nim interesowałam, ale nie dość żeby coś z tego było, a tu nagle znowu się pojawil, I to w takiego doroslejszej, romantycznej wersji :) jak się skończyło liceum to i się kontakt urwał. Co jakiś czas widziałam na Fb ich zdjęcia, ale byłam zajęta moim związkiem. Pamiętam, że na siostry ślub w 2018 w czerwcu poprosiłam mego obecnego żeby mnie zaprowadził na wesele, bo mój facet był chory a ja wystrój ona nie chciałam iść sama, to przybiegl, I tak się okazało że jednak coś tam z obu stron jest. Ale znowu się urwał kontakt.
Minęło parę lat, ja odeszłam od ojca mego syna, wróciłam do rodziców, i nagle na Fb zaczął pisać mój obecny :) okazało się że w podobnym czasie od odszedł od tamtej, I snilam mu się więc postanowil zagadać. Mieszkał juz wtedy w UK.
Kilka dni pisania i się oświadczył :D
Tydzień później zjechał na urlop i oficjalnie kleknal z pierścionkiem.
Nie widziałam go od 2007 a to byl już 2014 :)
Ale się zgodziłam :)cos w środku mówiło że to najlepsza decyzja w moim życiu :).
W sierpniu były zaręczyny a na sylwestra ślub :) i tak zaraz będzie 4ta rocznica :) :)
Hehehehe ja tez z moim obecnym poszłam na wesele przyjaciolki bo nie mialam kim isc i widzialam na fb ze juz nie jest ze swoją to go poprosiłam po starej znajomosci [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji16][emoji16][emoji16] hehehehe. Normalnie film mozna nakręcić[emoji8] jak u Ciebie heheheeh

A mam w domu nawet z porzeczki [emoji4] mam M na chorobowym udawanym hehe to pojedzie zE mną więc będę bezpieczna [emoji4] dzięki Bogu dziś byl w domu i akurat przyszła mama z siostra jeszcze mi grzadki dosadzić to mnie poratowali . Oby się więcej nie zdarzyło
Super ze masz na kogo liczyc i ze nie bylas sama. To chyba taka kobieca intuicja[emoji16]

Apropo intuicji , tez macie bardziej wzmożoną ??? Ja sie jak wiedźma juz czuje [emoji23][emoji23]

Kuzwa moje lenistwo wzielo gore, nie pojechałam do Maka, za to pochlonelam miske chocapic i teraz mi niedobrze :D myslalam ostatnio, ze mdli mnie po cornflakes, ale to jednak po mleku. Jak tak dalej pojdzie, to bede jesc suchy chleb i popijac woda :D

Super ze jesteś z nami[emoji8] dużo zdroweczka i pamiętaj myśl pozytywnie. Tak dziala POTĘGA PODŚWIADOMOŚCI [emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Kuzwa moje lenistwo wzielo gore, nie pojechałam do Maka, za to pochlonelam miske chocapic i teraz mi niedobrze :D myslalam ostatnio, ze mdli mnie po cornflakes, ale to jednak po mleku. Jak tak dalej pojdzie, to bede jesc suchy chleb i popijac woda :D
Hahaha, ja wciągnęłam miskę cini mini rano i czułam się jak foka (która mnie pieszczotliwie ochrzcil mój luby), ale mi mleko akurat bardzo wchodzi, co dziwne bo od 6 lat miałam nietolerancje hahaha

Do góry