Mąż mnie obdarowal zestawem na święta dwa lata temu, i zegarek fajny do kompletu kupil, także szczęśliwego miałam Mikołaja wtedy ale nowych koralików nie dokupuje, dopiero jak się okaże czy to chłopiec czy dziewczynka to kupię albo dodatkowe różowe lbo niebieskie koralikiTeż lubię Pandorę
reklama
Sindacz325
Początkująca w BB
Która ma jeszcze termin na 29 grudnia ?
MamaXTrzy
Fanka BB :)
Ja tez juz nie pamiętam za bardzo jak to bylo 9 i 10 lat temu. Tez czuje jakby to była moja pierwsza [emoji123] czasami sie pytam o cos co powinnam wiedzieć już hehehU mnie niby druga, ale tak naprawde czuje sie, jakbym byla pierwszy raz w ciazy. Corka nie byla planowana, dlatego do tamtej ciazy podchodzilam z takim totalnym luzem. No i druga sprawa, bylo to 8 lat temu, wiec po prostu wiekszosci rzeczy nie pamietam [emoji14]
Ja jak kocham makowca jeszcze w niedzielę mój mi na giełdzie (stoi babka i swoje wypieki sprzedaje, chleb, sernik i makowiec) kupił takiego jak lubię czyt. dużo maku mało ciasta, jak go pochłonelam to mnie zemdlilo i już nie wiem kiedy na mak spojrzę...Jak ja nie lubie makowca a jak mi przyjaciółka przywiezie ze swojej cukierni to zjadam ile wlezie, to jedyna slodycz na jaką m ochotę[emoji16]
MamaXTrzy
Czemu z rozpaczy.??? Jeju to faktycznie nie jest pocieszające. Ale to dziecko, gorzej jak dorosły ma krzywą minę. Jak napisalam koleżance wczoraj ze jestem po usg i ze wszystko ok to mnie zapytala czy bliźniaki, jak jej powiedzialam ze jedno to mi odpisala H*%¡¢OWO , albo moja siostra ktora nie moze miec dzieci bo ma cukrzyce i do tego jest alkoholikczka jak zapytala mnie o imie i jej powiedziałam ze jak corka to Wanda to powiedziala ze brzydko [emoji53] ludzie czasem nie maja pochamowanWrocilam od lekarza . ciaza rozwija sie prawidlowa ,wyniki dobre ale mam isc do endykrynologa ,zeby obnizyc tsh . slyszalam bicie serca ale cos zobaczyl w macicy moze robi sie miesniak ale jeszcze nic nie wiadomo. Wlasnie powiedzielismy dla syna plakal z 30 min zrozpaczy. Teraz jest juz lepiej czuje ze wszyscy tak zareaguja.i jak tu sie cieszyc ciąża
Szymonowa matka
Aktywna w BB
Jak byłam z moim małym w ciąży to też makowiec wcinałam A wcześniej nie lubiłam teraz też mogę jeść, za to jak śledzie w ciąży jadłam wiaderkami tak po ciąży już nie mogłam na nie patrzeć. A w tej ciąży chyba wegetarianką zostanę bo tylko sałatki jem, bez mięsa oczywiście i bez ogórka zielonego bo po nim mi nie dobrze
Dagaa11
Haha ja tak samo [emoji14] spoko, wszystkiego sie znowu nauczymy, od nowa hahah [emoji14]Ja tez juz nie pamiętam za bardzo jak to bylo 9 i 10 lat temu. Tez czuje jakby to była moja pierwsza [emoji123] czasami sie pytam o cos co powinnam wiedzieć już heheh
EklerkaDaria
No co ty? Tydzień? A robiłaś w szpitalu czy w przychodni? Może dlatego? Ja mam już odebrane. Jutro jeszcze morfologia, hbs i tarczycowe.Ohoho ostro. no wspolczuje, takie stanie miedzy mlotem a kowadłem. Ja dzisiaj tez zrobilam i pani mnie owiecila, ze na wynik rozyczki sie czeka tydzien,a w piatek wizyta [emoji14] no coz, moglam w sumie przedzwonic i zapytac. Mi teraz tez co chwile cos wyskoczy na twarzy, ale na szczescie bez szału
MamaXTrzy
To ja mam tak z czekoladą. Moglaby juz nie istnieć bo mnie tez za slodko po Niej.Ja jak kocham makowca jeszcze w niedzielę mój mi na giełdzie (stoi babka i swoje wypieki sprzedaje, chleb, sernik i makowiec) kupił takiego jak lubię czyt. dużo maku mało ciasta, jak go pochłonelam to mnie zemdlilo i już nie wiem kiedy na mak spojrzę...
Ale to pasty rybne, śledzie, rosół mmmmm moge codziennie[emoji23][emoji16][emoji16]
reklama
Dagaa11
Robilam w takim osobnym laboratorium, ale jestem zdziwiona bo to jedno z wiekszych u nas w miescie. Babka powiedziala, ze badanie na rozyczke robia raz w tygodniu... Reszta bedzie juz jutro, a tylko ktoras rozyczka (albo igg albo igm nie pamietam ktora) bedzie w przyszly wtorek. Polowe badan juz zrobilam 2 tygodnie temu rozlozylam sobie na raty hahaNo co ty? Tydzień? A robiłaś w szpitalu czy w przychodni? Może dlatego? Ja mam już odebrane. Jutro jeszcze morfologia, hbs i tarczycowe.