reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Też lubię Pandorę :yes:
Mąż mnie obdarowal zestawem na święta dwa lata temu, i zegarek fajny do kompletu kupil, także szczęśliwego miałam Mikołaja wtedy :) ale nowych koralików nie dokupuje, dopiero jak się okaże czy to chłopiec czy dziewczynka to kupię albo dodatkowe różowe lbo niebieskie koraliki :)

reklama
U mnie niby druga, ale tak naprawde czuje sie, jakbym byla pierwszy raz w ciazy. Corka nie byla planowana, dlatego do tamtej ciazy podchodzilam z takim totalnym luzem. No i druga sprawa, bylo to 8 lat temu, wiec po prostu wiekszosci rzeczy nie pamietam [emoji14]
Ja tez juz nie pamiętam za bardzo jak to bylo 9 i 10 lat temu. Tez czuje jakby to była moja pierwsza [emoji123] czasami sie pytam o cos co powinnam wiedzieć już heheh

Jak ja nie lubie makowca a jak mi przyjaciółka przywiezie ze swojej cukierni to zjadam ile wlezie, to jedyna slodycz na jaką m ochotę[emoji16]
Ja jak kocham makowca jeszcze w niedzielę mój mi na giełdzie (stoi babka i swoje wypieki sprzedaje, chleb, sernik i makowiec) kupił takiego jak lubię czyt. dużo maku mało ciasta, jak go pochłonelam to mnie zemdlilo i już nie wiem kiedy na mak spojrzę...

Wrocilam od lekarza . ciaza rozwija sie prawidlowa ,wyniki dobre ale mam isc do endykrynologa ,zeby obnizyc tsh . slyszalam bicie serca ale cos zobaczyl w macicy moze robi sie miesniak ale jeszcze nic nie wiadomo. Wlasnie powiedzielismy dla syna plakal z 30 min zrozpaczy. Teraz jest juz lepiej czuje ze wszyscy tak zareaguja.i jak tu sie cieszyc ciąża
Czemu z rozpaczy.??? Jeju to faktycznie nie jest pocieszające. Ale to dziecko, gorzej jak dorosły ma krzywą minę. Jak napisalam koleżance wczoraj ze jestem po usg i ze wszystko ok to mnie zapytala czy bliźniaki, jak jej powiedzialam ze jedno to mi odpisala H*%¡¢OWO , albo moja siostra ktora nie moze miec dzieci bo ma cukrzyce i do tego jest alkoholikczka jak zapytala mnie o imie i jej powiedziałam ze jak corka to Wanda to powiedziala ze brzydko [emoji53] ludzie czasem nie maja pochamowan

Jak byłam z moim małym w ciąży to też makowiec wcinałam A wcześniej nie lubiłam teraz też mogę jeść, za to jak śledzie w ciąży jadłam wiaderkami tak po ciąży już nie mogłam na nie patrzeć. A w tej ciąży chyba wegetarianką zostanę bo tylko sałatki jem, bez mięsa oczywiście i bez ogórka zielonego bo po nim mi nie dobrze

Ohoho ostro. :D no wspolczuje, takie stanie miedzy mlotem a kowadłem. Ja dzisiaj tez zrobilam i pani mnie owiecila, ze na wynik rozyczki sie czeka tydzien,a w piatek wizyta [emoji14] no coz, moglam w sumie przedzwonic i zapytac. Mi teraz tez co chwile cos wyskoczy na twarzy, ale na szczescie bez szału :)
No co ty? Tydzień? A robiłaś w szpitalu czy w przychodni? Może dlatego? Ja mam już odebrane. Jutro jeszcze morfologia, hbs i tarczycowe.

Ja jak kocham makowca jeszcze w niedzielę mój mi na giełdzie (stoi babka i swoje wypieki sprzedaje, chleb, sernik i makowiec) kupił takiego jak lubię czyt. dużo maku mało ciasta, jak go pochłonelam to mnie zemdlilo i już nie wiem kiedy na mak spojrzę...
To ja mam tak z czekoladą. Moglaby juz nie istnieć bo mnie tez za slodko po Niej.
Ale to pasty rybne, śledzie, rosół mmmmm moge codziennie[emoji23][emoji16][emoji16]

reklama
No co ty? Tydzień? A robiłaś w szpitalu czy w przychodni? Może dlatego? Ja mam już odebrane. Jutro jeszcze morfologia, hbs i tarczycowe.
Robilam w takim osobnym laboratorium, ale jestem zdziwiona bo to jedno z wiekszych u nas w miescie. Babka powiedziala, ze badanie na rozyczke robia raz w tygodniu... Reszta bedzie juz jutro, a tylko ktoras rozyczka (albo igg albo igm nie pamietam ktora) bedzie w przyszly wtorek. Polowe badan juz zrobilam 2 tygodnie temu :) rozlozylam sobie na raty haha:D

Do góry