reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

@motylkowelove byla klotnia, ale juz sie skonczyla, wiec BLAGAM skoncz, bo teraz to ty walkujesz jeden i ten sam temat od poludnia [emoji14]
Mi to już się śmiać chce, temat skończony przez resztę dziewczyn kilka godzin temu, a jedna niepotrzebnie ciągnie dalej. Ludzie, chcecie mieć forum monotematyczne, to załóżcie sobie wątek z regulaminem i napiszcie "nie odzywać się na tematy inne niż ciążowe, grozi wywaleniem z grupy" i ok, nie będę miała zastrzeżeń.

reklama
A ja Wam powiem że dzisiaj pierwszy półfinał Eurowizji i zamierzam posłuchać z moim małym brzdącem w brzuszku. A co, niech się rozwija muzycznie, niech sobie tam w brzuszku trochę potańcuje :D hahaha pewnie śmiesznie by to teraz wyglądało :)
Co do jedzonka to naszło mnie przed chwilą na naleśniki :)

Mi to już się śmiać chce, temat skończony przez resztę dziewczyn kilka godzin temu, a jedna niepotrzebnie ciągnie dalej. Ludzie, chcecie mieć forum monotematyczne, to załóżcie sobie wątek z regulaminem i napiszcie "nie odzywać się na tematy inne niż ciążowe, grozi wywaleniem z grupy" i ok, nie będę miała zastrzeżeń.
Ja juz sie poryczałam ze śmiechu, gorzej niz w przedszkolu :D

A ja Wam powiem że dzisiaj pierwszy półfinał Eurowizji i zamierzam posłuchać z moim małym brzdącem w brzuszku. A co, niech się rozwija muzycznie, niech sobie tam w brzuszku trochę potańcuje :D hahaha pewnie śmiesznie by to teraz wyglądało :)
Co do jedzonka to naszło mnie przed chwilą na naleśniki :)
Ooooo naleśniki :) zjadłabym takie cieniutkie z konfiturami....

Co wtorek chodzę z młodym na grupę zabawową dla maluchów, żeby pobawił się poza domem. Taki dziś upał, tak mi się nie chciało, ale zmobilizowałam się i poszłam (ponad pół godziny spaceru w upale to naprawdę nic fajnego!). Dziesięć metrów od miejsca docelowego spotkałam panią stamtąd, która poinformowała mnie, że zajęcia dziś odwołane :dry: Więc zamiast odsapnąć w chłodnej sali, targałam wózek z powrotem do domu. Padam na pysk :p

(Mam nadzieję, że moje zmęczenie jest wystarczająco ciążowym tematem :rolleyes:)

O właśnie, ostatnio jestem bardzo naleśnikowa. Tylko nie mogę na słodko (a chciałoby się, chciało), i z mąki orkiszowej (uśmiech do słodkich mam).

Co wtorek chodzę z młodym na grupę zabawową dla maluchów, żeby pobawił się poza domem. Taki dziś upał, tak mi się nie chciało, ale zmobilizowałam się i poszłam (ponad pół godziny spaceru w upale to naprawdę nic fajnego!). Dziesięć metrów od miejsca docelowego spotkałam panią stamtąd, która poinformowała mnie, że zajęcia dziś odwołane :dry: Więc zamiast odsapnąć w chłodnej sali, targałam wózek z powrotem do domu. Padam na pysk :p

(Mam nadzieję, że moje zmęczenie jest wystarczająco ciążowym tematem :rolleyes:)
Osz Ty biedna, a z nich padalce że nie zadzwonili i nie powiedzieli.

reklama
Do góry