Dagaa11
Fanka BB :)
A to twoja pierwsza ciaza czy masz juz dzieci, bo jakos mi umknelo? [emoji14]My zawsze chcieliśmy dziewczynke, ale bedziemy się cieszyć niezależnie od plci. Ważne aby było zdrowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to twoja pierwsza ciaza czy masz juz dzieci, bo jakos mi umknelo? [emoji14]My zawsze chcieliśmy dziewczynke, ale bedziemy się cieszyć niezależnie od plci. Ważne aby było zdrowe
PierwszaA to twoja pierwsza ciaza czy masz juz dzieci, bo jakos mi umknelo? [emoji14]
U mnie niby druga, ale tak naprawde czuje sie, jakbym byla pierwszy raz w ciazy. Corka nie byla planowana, dlatego do tamtej ciazy podchodzilam z takim totalnym luzem. No i druga sprawa, bylo to 8 lat temu, wiec po prostu wiekszosci rzeczy nie pamietam [emoji14]Pierwsza
To chyba sprawy ciążowe... wiesz ciągle mdłości i ciągle poczucie głodu... ale nie pytałam o porady bo mi tu napisali że nie chca czytać ciągle o mdlosciach ...
Wyszłam się po prostu dotlenic a duszno się zrobiło to odleciałam jakoś tak po czym witalam się dalej z wc :/
Myślę że ogólnie powinniście przystopować. Wiem hormony szaleją. Ja też w domu odchodzę od zmysłów i wkurza mnie każda rzecz. Ale żeby wyzywać się tu.. jesteśmy po to aby się wspierać, doradzać, a nie kłócić o byle co. Temat skończony i jest jest tu jakiś moderator to proszę o utworzenie osobnych tematów a ten zostawmy w spokoju na nasze rozmowy na temat ciąży i tego co nam dolega, czy trapi. Można tematów stworzyć mnóstwo, co komu odpowiada i tam poruszać takie tematy.Boze dziewczyno wez na luz i nie zarzucaj nam czegos, czego nie bylo. W ktorym zdaniu ktora kolwiek z nas napisala, ze nie chce czytac o twoich mdlosciach? Bo to juz sie zaczyna robic chore, serio.
Ja w ogole nie lubie ryb, a jakos na mysl o takiej panierowanej rybce zrobilo mi sie błogo hahah do tego surówka z kiszonej kapusty mmmmA mnie w tej ciąży bardzo ciągnie do ryb, zajadałabym się śledziami. A ja przecież nie lubię śledzi
Ja, jesli moglabym wybrac, to wybralabym druga dziewczynke. Narzeczony wolalby syna. A tak naprawde, to bedziemy sie cieszyc nie zwazając na płeć najwazniejsze, zeby bylo zdrowe.
A przeczucia w zasadzie nie mam zadnego. Mam ochote i na slodkie i na slone, wiec tutaj sie niczym nie sugeruje [emoji14] jedynie co jest innego w tej ciazy, niz w tej z corka to to, ze mnie mdli. Z corka nie mialam takich przygod
Dziękuję ;* słowo pisane jest pisanym ale trzeba trochę zrozumieć co ktoś ma do przekazania ... tym bardziej trzeba wiedzieć kto 1.5 doby się tu szamotalMyślę że ogólnie powinniście przystopować. Wiem hormony szaleją. Ja też w domu odchodzę od zmysłów i wkurza mnie każda rzecz. Ale żeby wyzywać się tu.. jesteśmy po to aby się wspierać, doradzać, a nie kłócić o byle co. Temat skończony i jest jest tu jakiś moderator to proszę o utworzenie osobnych tematów a ten zostawmy w spokoju na nasze rozmowy na temat ciąży i tego co nam dolega, czy trapi. Można tematów stworzyć mnóstwo, co komu odpowiada i tam poruszać takie tematy.