reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

@motylkowelove byla klotnia, ale juz sie skonczyla, wiec BLAGAM skoncz, bo teraz to ty walkujesz jeden i ten sam temat od poludnia [emoji14]
Mi to już się śmiać chce, temat skończony przez resztę dziewczyn kilka godzin temu, a jedna niepotrzebnie ciągnie dalej. Ludzie, chcecie mieć forum monotematyczne, to załóżcie sobie wątek z regulaminem i napiszcie "nie odzywać się na tematy inne niż ciążowe, grozi wywaleniem z grupy" i ok, nie będę miała zastrzeżeń.

reklama
A ja Wam powiem że dzisiaj pierwszy półfinał Eurowizji i zamierzam posłuchać z moim małym brzdącem w brzuszku. A co, niech się rozwija muzycznie, niech sobie tam w brzuszku trochę potańcuje :D hahaha pewnie śmiesznie by to teraz wyglądało :)
Co do jedzonka to naszło mnie przed chwilą na naleśniki :)

Mi to już się śmiać chce, temat skończony przez resztę dziewczyn kilka godzin temu, a jedna niepotrzebnie ciągnie dalej. Ludzie, chcecie mieć forum monotematyczne, to załóżcie sobie wątek z regulaminem i napiszcie "nie odzywać się na tematy inne niż ciążowe, grozi wywaleniem z grupy" i ok, nie będę miała zastrzeżeń.
Ja juz sie poryczałam ze śmiechu, gorzej niz w przedszkolu :D

A ja Wam powiem że dzisiaj pierwszy półfinał Eurowizji i zamierzam posłuchać z moim małym brzdącem w brzuszku. A co, niech się rozwija muzycznie, niech sobie tam w brzuszku trochę potańcuje :D hahaha pewnie śmiesznie by to teraz wyglądało :)
Co do jedzonka to naszło mnie przed chwilą na naleśniki :)
Ooooo naleśniki :) zjadłabym takie cieniutkie z konfiturami....

Co wtorek chodzę z młodym na grupę zabawową dla maluchów, żeby pobawił się poza domem. Taki dziś upał, tak mi się nie chciało, ale zmobilizowałam się i poszłam (ponad pół godziny spaceru w upale to naprawdę nic fajnego!). Dziesięć metrów od miejsca docelowego spotkałam panią stamtąd, która poinformowała mnie, że zajęcia dziś odwołane :dry: Więc zamiast odsapnąć w chłodnej sali, targałam wózek z powrotem do domu. Padam na pysk :p

(Mam nadzieję, że moje zmęczenie jest wystarczająco ciążowym tematem :rolleyes:)

O właśnie, ostatnio jestem bardzo naleśnikowa. Tylko nie mogę na słodko (a chciałoby się, chciało), i z mąki orkiszowej (uśmiech do słodkich mam).

Co wtorek chodzę z młodym na grupę zabawową dla maluchów, żeby pobawił się poza domem. Taki dziś upał, tak mi się nie chciało, ale zmobilizowałam się i poszłam (ponad pół godziny spaceru w upale to naprawdę nic fajnego!). Dziesięć metrów od miejsca docelowego spotkałam panią stamtąd, która poinformowała mnie, że zajęcia dziś odwołane :dry: Więc zamiast odsapnąć w chłodnej sali, targałam wózek z powrotem do domu. Padam na pysk :p

(Mam nadzieję, że moje zmęczenie jest wystarczająco ciążowym tematem :rolleyes:)
Osz Ty biedna, a z nich padalce że nie zadzwonili i nie powiedzieli.

reklama
Do góry