reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

@motylkowelove, @shiran85 dyskusja ma to do siebie, że płynie. Ciężko jest się ograniczać, przecież wszystko o czym piszemy jest związane z nami. Teraz już nie wiem czy temat jedzenia można poruszać czy nie...
Po co się zastanawiać, pozwólmy naturalnie płynąć rozmowie. Wszak ona tak czy siak zakończy się na ciąży.
Czy komuś ktos coś bronił ? była prośba żeby nie wałkować tematu 2 dni moj kot sie zesral a ona jest ta zła bo o niego nie dba ...bo sa tematy ciążowe ważniejsze to oczywiście te same osoby pociagnely dalej gwar bo ciężko bylo zrozumieć czego prośba dotyczy

reklama
Mam to samo, nawet mdli mnie jak widzę reklamę szynki w tv
Noooo to high five :D oto moj dzisiejszy obiad :D taaak, spaghetti bolognese tyle że bez mięsa :D teściowej powiedziałam, że robię spaghetti ale bez mielonego I jak c ce to mogę rozmrozic a ona niech usmazy jeśli chce mieć mięsko :D bo ja się za smażenie nie wezmę. Zobacz załącznik 1525788494375.jpg

Załączniki

• 1525788494375.jpg
    906,2 KB · Wyświetleń: 87
Noooo to high five :D oto moj dzisiejszy obiad :D taaak, spaghetti bolognese tyle że bez mięsa :D teściowej powiedziałam, że robię spaghetti ale bez mielonego I jak c ce to mogę rozmrozic a ona niech usmazy jeśli chce mieć mięsko :D bo ja się za smażenie nie wezmę. Zobacz załącznik 854749
Ja z miesem to samo, na sam widok mi slabo. Bleh [emoji14] teraz zupki są u mnie na topie :D

Mi sie wydaje ze forum jest po to zeby pisac o wszystkim i o czym tylko chcemy... a jesli ktos nie chce czytac to pomija :)
Sa różne fora i różne wątki każdy czegoś dotyczy można dołączyć, tu można pisać o wszystkim też o sobie i rodzinie itd roznych sprawach ale nie chce sie czytać kłótni która trwała i trwała w końcu ileż można padla tylko prosba o wrocenie do tematu głównego... ale sa osoby co lubią ciągnąć sprzeczki mi to np obojętne i mnie nie rusza ale nie lubię takiej atmosfery bo widzę w realu takie osoby i nie chce sie byc przez takie na watku bo ten do kłótni nie należy

A WIEC.....!!!!!! :D (jak za głośno to przepraszam :D)

Czy wszyscy mnie słyszą?
Czy wszyscy mnie widzą :)?

Oświadczam oficjalnie, że ja to chce pogadać o jedzeniu :D
Bo mam kłopot co dzień co zjeść co zrobić co kupić uuuuuuu :)

Motylowelove(uwielbiam twój nick!) w pierwszej ciąży zaszalalam I poszłam na targ kupić sobie truskawki, środek lata, ja z 5mc brzuszkiem, ciaza zagrozona ale TZ był w delegacji a targ tylko 10 min od domu to pomyślałam że dam radę.
Skończyło się cuceniem przez obcych i karetka, bo ciśnienie mi spadło I nawet nie wiem kiedy poleciałam na glebe. Chwała że młodemu nic się nie stało, ale miałam nauczkę I już później po zachcianki dzwoniłam do tatusia mojego co na taksowce jeździ :D

reklama
@motylkowelove byla klotnia, ale juz sie skonczyla, wiec BLAGAM skoncz, bo teraz to ty walkujesz jeden i ten sam temat od poludnia [emoji14]
Same się czepilyscie prosby i odwal się w końcu ze ja to ciągne bo mi sie tego nie chce czytać bo ja to juz dawno zakończyć chciałam więc też Wasza kłótnia akurat skończyła się przez to że poszło na mnie inaczej by sie pewnie ciaglo do teraz

Dobra zmykam bo tu jest straszna atmosfera serio nie ma co porównywać do innych wątków masakra wracam gdzie mi dobrze

Do góry