lucalew
Fanka BB :)
Jak dzisiaj robilas to zrob pojutrze mniej wiecej o tej samej porze. Bete sprawdza sie co 48h. Trzymam kciuki!Dziękuję za informacje
Ja czekam na wyniki swojej bety i progesteronu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak dzisiaj robilas to zrob pojutrze mniej wiecej o tej samej porze. Bete sprawdza sie co 48h. Trzymam kciuki!Dziękuję za informacje
Przykro mi kochana strasznie.... mimo wszystko wierzyłam do końca....Juz po sprawie. Poronienie samoistne.
zegnam Was i dziekuje za te kilka tygodni
Nudnej i spokojnej ciazy Wam zycze:*
Trzymaj sie Aga! Wierzę, ze jeszcze Ci się uda, trzymam kciuki!!!Juz po sprawie. Poronienie samoistne.
Beta była robiona wczoraj teraz tylko czekac na jutro a później na wynikiJak dzisiaj robilas to zrob pojutrze mniej wiecej o tej samej porze. Bete sprawdza sie co 48h. Trzymam kciuki!
Jak dzisiaj robilas to zrob pojutrze mniej wiecej o tej samej porze. Bete sprawdza sie co 48h. Trzymam kciuki!
Juz po wszystkim.. zaczelam mega krwawic..
Musisz czekac kochana.. ja za 2h wszystkiego sie dowiem.. nadziei juz zadnej nie mam :-(
Postanowilam ze jak wszystko sie w 100%potwierdzi to zapisuje sie na prawko i lecimy pod koniec maja gdzies zeby sie zrelaksowac..
Jedyne co mnie martwi to to ze bede musiala oddac corke do zlobka a nie ma juz nigdzie miejsc tak na szybko :-(
No i moj powrot do pracy 1.06 po macierzynskim i to 1,5 h od domu.. a wczesniej mialam pod nosem :-( ale miejsca juz tam dla mnie nie ma..
dziewczyny to jest moje zdanie, bo oddałam syna jak skończył 13 mcy, sama to wymyśliłam, a potem jak patrzyłam na te płaczące dzieci podczas adaptacji to było mi ich zwyczajnie szkoda, bo to są jeszcze małe robaczki, które są zdane na siebie. Oczywiście to też zależy od Pań, ale wszystkich nie ogarną nawet jak są wspaniałe. Sama byłam świadkiem jak dziecko pół dnia płakało a mama przyszła i Pani jej powiedziała, że było ok. Są badania które potwierdzają, że dziecko do 3 roku życia nie potrzebuje towarzystwa innych małych dzieci i nie ma z tego żadnych korzyści. Odnośnie chorób,to oczywiście dziecko choruje cały czas bo żłobek to wylęgarnia zarazków, oprócz tego im mniejsze dziecko tym gorzej się je leczy.
Ja do dzisiejszego usg żyłam jakimś dziwnym przerażeniem. A to bo plamienie, a bo coś kłuje. Bo coś ciągnie. Bo piersi w nocy nie bolą itd itp. A już byłam po jednym usg i widziałam serduszko wtedy... Ale głupia lekarka na informacje ze mam brazowe uplawy stwierdziła tylko że wszystko w rękach Boga.
No kurcze a myślałam że byłam w szpitalu a wychodzi na to że mi usg siostra w kościele robiła...
Wiesz co trochę tak bez sensu piszesz , bo możesz mieć swoje poglądy , ale możesz też je zatrzymac dla siebie , mnie np takie coś nie pasuje... oczywiście , leki usg itd jest wazne
Ale dla mnie akurat wszystko jest w rękach Boga , bo od strony medycznej już robię co mogę , a na wczesnych etapach nikt Ci nie pomoże żadnym cudownym lekiem ... i według mnie doktorka Ci dobrze powiedziała , bo jesli załóżmy bierzesz ten progesteron , to nawet on nie pomoże jesli organizm odrzuci ciążę ...< chociaż fakt faktem lekarz powinien być neutralny nie poglądowy >
Więc wybacz oczywiście możesz mieć własne zdanie , ale staraj się troszkę pisac w sposób , który innych nie urazi
Juz po sprawie. Poronienie samoistne.