EklerkaDaria
Fanka BB :)
Ok. To trzymam mocno kciuki Już dość dzisiaj złych informacji.Nie będę mówić jeśli będzie chciała sama napisze
Za dużo na dzisiaj złych wieści :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok. To trzymam mocno kciuki Już dość dzisiaj złych informacji.Nie będę mówić jeśli będzie chciała sama napisze
Za dużo na dzisiaj złych wieści :/
Pewnie bede zagladac co jakis czas co tam u Was slychac ;-)Przykro mi kochana strasznie.... mimo wszystko wierzyłam do końca....
Mam nadzieje, że i tak czasami nas odwiedzisz za jakiś czas..... będziesz zawsze miłe czytana .
Trzymaj się mocno!
Badałaś z obciążeniem glukozę? Czy tylko na czczo? Bo już się pogubiłam. Fajnie, że wynik wyszedł dobry. Cieszę się z tobąWyniki w normie.. I jak narazie nie mam cukrzycy.. Jak ja się cieszę
Piłam glukoze . Krew na czczo, po godzinie i po dwóch godzinachBadałaś z obciążeniem glukozę? Czy tylko na czczo? Bo już się pogubiłam. Fajnie, że wynik wyszedł dobry. Cieszę się z tobą
Cieszę, się, że chociaż tak mogłam trochę pomóc.... i cieszę się że będziesz zaglądać Trzymaj się dzielnie i wierze, że szybko znowu ci się uda za co trzymam kciuki!Pewnie bede zagladac co jakis czas co tam u Was slychac ;-)
Dziekuje za wiarę i wsparcie :*
A ty Badałaś już glukozęBadałaś z obciążeniem glukozę? Czy tylko na czczo? Bo już się pogubiłam. Fajnie, że wynik wyszedł dobry. Cieszę się z tobą
A na czczo ile miałaś?Piłam glukoze . Krew na czczo, po godzinie i po dwóch godzinach
Wszystko jest w porządku może być owalny jak najbardziej to normalne .Hej dziewczynki ja juz po wizycie serduszko bije terminy z usg i OM się zgadzają ...tylko mam takie wrazenie ze ta wizyta wcale mnie nie uspokoiła ponieważ pecherzyk powinien byc okrągły a moj jest podłużny i nie wiem co to oznacza pani doktor mówi ze trzeba obserwować ale jejku nie wiem co myśleć