reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Ja nikogo urazić nie chciałam. I nie powiedziałam ani razu, że sama wiara jest zła. Ale jeśli idę do lekarza to chce słyszeć o medycynie. Nie o Bogu. Z tym bym szła do kościoła. I sądzę że mam prawo wyrazić swoje zdanie...

Ja nikogo urazić nie chciałam. I nie powiedziałam ani razu, że sama wiara jest zła. Ale jeśli idę do lekarza to chce słyszeć o medycynie. Nie o Bogu. Z tym bym szła do kościoła. I sądzę że mam prawo wyrazić swoje zdanie...

Oczywiście , że tak :)
...tylko właśnie troszke źle to zabrzmiało w odbiorze , ale nie ważne

Jak już byłyście na usg i było ok to nie ma co bety robić :) chyba , ze Was coś niepokoi to wtedy przyrost ale pamiętajcie , że już nie będzie dużych skoków :)

Jak już byłyście na usg i było ok to nie ma co bety robić :) chyba , ze Was coś niepokoi to wtedy przyrost ale pamiętajcie , że już nie będzie dużych skoków :)

tak wlasnie mysle, ze nic juz teraz nie zalezy ode mnie. jezeli ma byc dobrze, to bedzie. tej mysli sie trzymam i niepokornie zupelnie, nie przyjmuje do wiadomosci, ze pusty pecherzyk dotyczyc moze wlasnie mnie..

reklama
Do góry