reklama
motylkowelove
Fanka BB :)
" Zgadzam się z Julianną. Jakim prawem lekarka powierza ją i jej ciążę Bogu? Powinna pozostać bezstronna a jak chce powierzać pacjentom Bogu to powinna wybrać karierę siostry zakonnej.
Poza tym każdy ma prawo do swojej opinii i atakowanie kogoś pod płaszczykiem ,,zachowaj opinie dla siebie" jest nie na miejscu. To publiczne forum i każdy może komentować jak chce i zgodnie z własnymi przekonaniami. Ale akurat lekarka w gabinecie powinna zastanowić się nad doborem słownictwa..[/QUOTE] "
Nie mówiłam o lekarce ani o wyrażaniu zdania trzeba czytac ze zrozumieniem ;p tylko o wyrażaniu się w sposób delikatniejszy... bo ja np. źle to odebrałam i teraz źle mi pisać swobodnie kiedy piszę o sobie , bo akurat jestem po tej drugiej stronie to ktoś jakby opisywaniem sytuacji wyśmiewa , że ktoś pozostawia życie swojego dziecka w rękach Boga to wszystko ...
Lekarz lekarzem to jest inny temat... może w ten sposób chciała delikatnie przekazać , ze jest bezsilna na dzień dzisiejszy , a nie od razu źle odbierać
Z resztą ja nie będę wchodzić w dyskusję , bo jak ktoś ma inne poglądy to i tak nie znajdziemy w tym temacie wspólnego języka , a kłócić się nie będę bo nie ma o co szumu robić .
@Julianna_Szcz dokładnie ... i oby każda wizyta była tylko pozytywna
Poza tym każdy ma prawo do swojej opinii i atakowanie kogoś pod płaszczykiem ,,zachowaj opinie dla siebie" jest nie na miejscu. To publiczne forum i każdy może komentować jak chce i zgodnie z własnymi przekonaniami. Ale akurat lekarka w gabinecie powinna zastanowić się nad doborem słownictwa..[/QUOTE] "
Nie mówiłam o lekarce ani o wyrażaniu zdania trzeba czytac ze zrozumieniem ;p tylko o wyrażaniu się w sposób delikatniejszy... bo ja np. źle to odebrałam i teraz źle mi pisać swobodnie kiedy piszę o sobie , bo akurat jestem po tej drugiej stronie to ktoś jakby opisywaniem sytuacji wyśmiewa , że ktoś pozostawia życie swojego dziecka w rękach Boga to wszystko ...
Lekarz lekarzem to jest inny temat... może w ten sposób chciała delikatnie przekazać , ze jest bezsilna na dzień dzisiejszy , a nie od razu źle odbierać
Z resztą ja nie będę wchodzić w dyskusję , bo jak ktoś ma inne poglądy to i tak nie znajdziemy w tym temacie wspólnego języka , a kłócić się nie będę bo nie ma o co szumu robić .
@Julianna_Szcz dokładnie ... i oby każda wizyta była tylko pozytywna
Ostatnia edycja:
motylkowelove
I proponuję nie ciągnąć tematu juz ... bo kolejna nasza forumowa koleżanka pojechała z plamieniem do lekarza , a progesteron jej spadł :<
Więc wiecie czasami lekarze są po prostu bezsilni w pewnych sytuacjach
martakratka
Powodzenia Agus. Trzymaj sie kochana. W grudniu bylam w tej samej sytuacji. Bedzie dobrze, zobaczysz.Juz po sprawie. Poronienie samoistne.
zegnam Was i dziekuje za te kilka tygodni
Nudnej i spokojnej ciazy Wam zycze:*
motylkowelove
Ja wiem, sama jestem po stracie więc nie uważam lekarzy za wszech mocnych... trzymam kciuki, oby wszystko było dobrze....
Po prostu czasami słowo pisane idzie źle odebrac to wszystko , ale szanuję je i nie mówię , że jest złe mimo , że mam inne w tym temacie ...
Oby czekamy na wieści ...
motylkowelove
patuśka
Motylkowe, o kim mowa? Czytam na biezaco ale dzis nie mysle jasno i moze przeoczylamI proponuję nie ciągnąć tematu juz ... bo kolejna nasza forumowa koleżanka pojechała z plamieniem do lekarza , a progesteron jej spadł :<
motylkowelove
Nie będę mówić jeśli będzie chciała sama napisze
Za dużo na dzisiaj złych wieści :/
Za dużo na dzisiaj złych wieści :/
reklama
EklerkaDaria
No właśnie kto? Bo tez mi umknęło?Motylkowe, o kim mowa? Czytam na biezaco ale dzis nie mysle jasno i moze przeoczylam