reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Hej, ja dzisiaj niedziela leniwa ba maxa. Corka pojechala do swojego biologicznego ojca, a my odpoczywamy :) rano mialam paskudne mdlosci, a teraz pobolewa mnie brzuch. We wtorek mam wizyte u mojego gina, ktora mam zaplanowana juz od 2 tygodni, wiec upewnie sie, ze wszystko jest ok :) ale najprawdopodobniej zdecyduje sie na prowadzenie ciazy u tego lekarza, u ktorego bylam w piatek na usg. Jakos urzekl mnie swoja osoba, spokojem i ogolnie podejsciem :)

Ja o dziwo czuję się świetnie.
Wyeliminowałam produkty, które powodowały mdłości i pije dużo wody z miodem i cytryną. Staram się jeść zdrowo i regularnie (wcześniej nie jadłam szczególnie zdrowo).
Mam nadzieję, że to dobry znak. Zobaczymy [emoji57] [emoji6]

Jakie produkty wyeliminowała jak mogę wiedzieć? Ja na razie wylapalam że źle się czuję bo kwaśnych zupa h, mięsie wieprzowym i niezdrowych produktach typu chipsy parówki itp. A z chęcią poczytam co jeszcze bo męczą mnie z rana ogromne mdłości i skorzystam z tej wody z miodem cytryna i imbirem

reklama
Do góry