reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Hejjjj:) jak tam się dziewczyny czujecie? Mnie wczoraj brzuch bolał i ogólnie zmęczona, może dzisiaj będzie lepiej. Piękna pogoda trzeba korzystać ;)
Mnie nad ranem zbudził dość mocny ból brzucha, wystraszyłam się i pojechałam do apteki wykupić duphaston na wszelki wypadek. Na razie łyknęłam nospę i przeszło :)

reklama
W pierwszej ciąży mój lekarz ginekolog dawał mi skierowanie a ja robiłam badania w przychodni.. W tej materii chyba wiele się zmieniło..

Witam!

W pierwszej ciąży nie miałam zadnych objawów do czwartego miesiąca.. a wszystko było dobrze :).

Dziewczyny, nie gniewajcie się ale moim zdaniem należy zmienić lekarza a nie brać leki na receptę na własną rękę.

Cieszę się, że znalazłaś specjalistę. Dobry lekarz to podstawa i jeżeli teraz jesteś zadowolona to ...uff.

Wiecie co. Ja mam wrażenie, że moje posty przechodzą tu bez echa.

Jakiś czas temu umówiłyśmy się, że robimy osobny temat z naszymi danymi, proponowałam że napiszemy nazwę, termin i skąd jesteśmy.
Zgłosiłam się nawet na ochotnika bo był poszukiwany. Miałyśmy to robić jak miesiąc się skończy i wszystkie będziemy.
Przepraszam Cie bardzo. Naprawde nie zauwazylam Twojego postu o tabelce.

I ja wierze, ze tak jest! Postaraj się nie myśleć o najgorszym. Trzymam mocno kciuki!:)

I ja cię poparłam. Tez uważam, ze jeszcze za wcześnie na tabelkę. A która ją zrobi jest mi to obojętne :) I wcale się nie gniewam ;)
Dziewczyny naprawde nie mialam nic zlego na mysli. Moze zrobimy tak, ze jesli ktos chce zeby go dopisac fo dopisze, a jesli nie to nie. Kurcze - nie chcialam zeby z tym bylo tyle zamieszania.

W pierwszej ciąży mój lekarz ginekolog dawał mi skierowanie a ja robiłam badania w przychodni.. W tej materii chyba wiele się zmieniło..

Witam!

W pierwszej ciąży nie miałam zadnych objawów do czwartego miesiąca.. a wszystko było dobrze :).

Dziewczyny, nie gniewajcie się ale moim zdaniem należy zmienić lekarza a nie brać leki na receptę na własną rękę.

Cieszę się, że znalazłaś specjalistę. Dobry lekarz to podstawa i jeżeli teraz jesteś zadowolona to ...uff.

Wiecie co. Ja mam wrażenie, że moje posty przechodzą tu bez echa.

Jakiś czas temu umówiłyśmy się, że robimy osobny temat z naszymi danymi, proponowałam że napiszemy nazwę, termin i skąd jesteśmy.
Zgłosiłam się nawet na ochotnika bo był poszukiwany. Miałyśmy to robić jak miesiąc się skończy i wszystkie będziemy.
Aa no mialo tak byc.. zapomnialam o tym..

Dziewczyny naprawde nie mialam nic zlego na mysli. Moze zrobimy tak, ze jesli ktos chce zeby go dopisac fo dopisze, a jesli nie to nie. Kurcze - nie chcialam zeby z tym bylo tyle zamieszania.
Spokojnie ;-)
Nic sie przeciez nie dzieje.
Jest tu duzo wiadomosci, duzo dziewczyn, ciagle ktos nowy sie pojawia i latwo cos przeoczyc ;-)

Hejjjj:) jak tam się dziewczyny czujecie? Mnie wczoraj brzuch bolał i ogólnie zmęczona, może dzisiaj będzie lepiej. Piękna pogoda trzeba korzystać ;)
Ja się czuje super! I oby tak do końca ;).
Mnie nad ranem zbudził dość mocny ból brzucha, wystraszyłam się i pojechałam do apteki wykupić duphaston na wszelki wypadek. Na razie łyknęłam nospę i przeszło :)
Nie bierz nospy! Działa rozkurczowo, lepiej wziąć magnez :).
Nie ma problemu :) Ja jestem za tabelką i obojętnie która z was ją zrobi. @Mélodie poparlam, bo zgłosiła się pierwsza na ochotnika jako założycielka tabelki. Mogło ci przecież umknąć ;).Czekamy na resztę dziewczyn i ostateczny skład, dane porodów i tp. Jak dla mnie jest za wcześnie i wolałabym żeby zamknąć potem forum, by było bardziej prywatnie. I proponuje zrobić to na pierwszej stronie. A najlepsze byłyby suwaczki i dopisy pod postami @Dagaa11 takie ma - tylko ja nie umiem sobie tego zrobić :p

reklama
Ja się czuje super! I oby tak do końca ;).

Nie bierz nospy! Działa rozkurczowo, lepiej wziąć magnez :).

Nie ma problemu :) Ja jestem za tabelką i obojętnie która z was ją zrobi. @Mélodie poparlam, bo zgłosiła się pierwsza na ochotnika jako założycielka tabelki. Mogło ci przecież umknąć ;).Czekamy na resztę dziewczyn i ostateczny skład, dane porodów i tp. Jak dla mnie jest za wcześnie i wolałabym żeby zamknąć potem forum, by było bardziej prywatnie. I proponuje zrobić to na pierwszej stronie. A najlepsze byłyby suwaczki i dopisy pod postami @Dagaa11 takie ma - tylko ja nie umiem sobie tego zrobić :p
Mi lekarz mówił, żebym raz na kilka dni brała nospę, żeby się wszystko ładnie rozkurczało, mam macice dwurożną i dlatego mi to zalecił. Magnez biorę tak czy tak i to dość duża dawkę, bo mam spory niedobór i słabo go przyswajam.

Do góry