reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny ja po wizycie. Ciąża ok tydzień mlodsza niz wynika z ostatniej miesiączki :) beta rosnie pieknie- informacja pptwierdzona przez lekarza: beta powyzej 6000 znacznie zwalnoa i nie ma szansy na przyrost taki jak wczesniej.
Widziałam cale 3mm szczęścia z migającym serduszkiem!!!! Kolejna wizyta u tego pana doktora 11 maja, ale we wtorek mam jeszcze wizytr u mojego doktora. I pozniej zadecyduje u ktorego zostane :) moje szczescie siega zenitu!! Zobacz załącznik 846466

Super! Gratulacje:-) piątek 13tego jednak szczęśliwy:)

Dziewczyny ja po wizycie. Ciąża ok tydzień mlodsza niz wynika z ostatniej miesiączki :) beta rosnie pieknie- informacja pptwierdzona przez lekarza: beta powyzej 6000 znacznie zwalnoa i nie ma szansy na przyrost taki jak wczesniej.
Widziałam cale 3mm szczęścia z migającym serduszkiem!!!! Kolejna wizyta u tego pana doktora 11 maja, ale we wtorek mam jeszcze wizytr u mojego doktora. I pozniej zadecyduje u ktorego zostane :) moje szczescie siega zenitu!! Zobacz załącznik 846466
Daga gratulacje!!! Cudowna wiadomość [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Mega wieści!!! Bardzo się cieszę razem z Tobą. Życzę sobie żeby moja następna wizyta też tak wyglądała.

Wiecie wkrecilam sie juz w Wasze "historie", w Wasze "zycie", że z ogromną radością czytam kolejne posty z informacjami co u Was cieszę się, ze jest ktoś kto rozumie moje rozterki i radości :) fajnie, ze na Was trafiłam ❤

reklama
Do góry