aga6
Fanka BB :)
Super Tobie tez gratuluje :-):*U nas jest wszystko pieknie ♡ zarodeczek cudny malusi ... czekamy na serduszko wizyta za tydzień [emoji4]
Tylko u mnie prawdziwy piatek 13-go -.-
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super Tobie tez gratuluje :-):*U nas jest wszystko pieknie ♡ zarodeczek cudny malusi ... czekamy na serduszko wizyta za tydzień [emoji4]
U nas jest wszystko pieknie ♡ zarodeczek cudny malusi ... czekamy na serduszko wizyta za tydzień [emoji4]
U nas jest wszystko pieknie ♡ zarodeczek cudny malusi ... czekamy na serduszko wizyta za tydzień [emoji4]
Motylku gratulacje [emoji173] [emoji173] [emoji173] bardzo się cieszę.U nas jest wszystko pieknie ♡ zarodeczek cudny malusi ... czekamy na serduszko wizyta za tydzień [emoji4]
Aga nie martw się będzie dobrze napewno [emoji110]Super Tobie tez gratuluje :-):*
U nas jest wszystko pieknie ♡ zarodeczek cudny malusi ... czekamy na serduszko wizyta za tydzień
9 marca ostatnia @ dziś 5t+0d ... trudny tydzień bedzie bo nigdy nie doczekalam serduszka ale wierzę ze będzie inaczej [emoji4]
Aga musisz wierzyć ♡
Aga, bo Cie normalnie prasnę! Przestan. Wszystko bedzie dobrze.Super Tobie tez gratuluje :-):*