reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Dobra, dziewczyny. Ja idę spać, bo senność mi mocno dolega no ijuż nie chce tyle myśleć o tym wszystkim, bo sie wykoncze. Muszę zebrać jakoś organizm w kupę na jutrzejsze kolejne badanie bety. Może to coś da. Jadę z samego rana do szpitala, trzymajcie kciuki. Jak uda mi się jutro jakoś wydębić wynik od laboratorium, to dam znać. A jak nie, to do poniedziałku.
Jutro zaraz po badaniu kładę się plackiem na tarasie i tak będę sobie odpoczywać.
Buziaki! Pozdrawiam Was wszystkie i cieszę się, że tu trafilam
To trzymamy kciuki i czekamy na wiesci :)

Daga, motylkowe- serdecznie gratuluje i zazdroszcze ogromnie :) zycze sobie tez to przezyc co Wy dzisiaj na najblizszej wizycie :)

U mnie dobre wiesci sa takie, ze udalo sie pobrac krew, co nie jest taka oczywistoscia przy niewidocznych zylach. Licze na wynik bety w poniedziałek :)
A zle wiesci takie ze wracam z pracy i zasypiam na stojaco, wszystko mnie potrojnie meczy, nie wiem ile tak wytrzymam:( mdlosci tez coraz gorsze.

Ale ale! Jeśli w przyszlym tygodniu dostane l4 to zgłaszam sie na ochotnika na stworzenie tabelki z naszymi danymi!!! Co Wy na to? Duzo juz nas jest

Daga, motylkowe- serdecznie gratuluje i zazdroszcze ogromnie :) zycze sobie tez to przezyc co Wy dzisiaj na najblizszej wizycie :)

U mnie dobre wiesci sa takie, ze udalo sie pobrac krew, co nie jest taka oczywistoscia przy niewidocznych zylach. Licze na wynik bety w poniedziałek :)
A zle wiesci takie ze wracam z pracy i zasypiam na stojaco, wszystko mnie potrojnie meczy, nie wiem ile tak wytrzymam:( mdlosci tez coraz gorsze.

Ale ale! Jeśli w przyszlym tygodniu dostane l4 to zgłaszam sie na ochotnika na stworzenie tabelki z naszymi danymi!!! Co Wy na to? Duzo juz nas jest
Jestem zaaa! [emoji6]

Tabelka dobry pomysl ;-)

Dziewczyny ja po wizycie. Ciąża ok tydzień mlodsza niz wynika z ostatniej miesiączki :) beta rosnie pieknie- informacja pptwierdzona przez lekarza: beta powyzej 6000 znacznie zwalnoa i nie ma szansy na przyrost taki jak wczesniej.
Widziałam cale 3mm szczęścia z migającym serduszkiem!!!! Kolejna wizyta u tego pana doktora 11 maja, ale we wtorek mam jeszcze wizytr u mojego doktora. I pozniej zadecyduje u ktorego zostane :) moje szczescie siega zenitu!! Zobacz załącznik 846466
Cudownie super i barrdzooo sie cieszę

reklama
Do góry