reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Dziewczyny ja po wizycie. Ciąża ok tydzień mlodsza niz wynika z ostatniej miesiączki :) beta rosnie pieknie- informacja pptwierdzona przez lekarza: beta powyzej 6000 znacznie zwalnoa i nie ma szansy na przyrost taki jak wczesniej.
Widziałam cale 3mm szczęścia z migającym serduszkiem!!!! Kolejna wizyta u tego pana doktora 11 maja, ale we wtorek mam jeszcze wizytr u mojego doktora. I pozniej zadecyduje u ktorego zostane :) moje szczescie siega zenitu!!
11424942_IMG_20180413_173000.jpg

Załączniki

• 11424942_IMG_20180413_173000.jpg
    11424942_IMG_20180413_173000.jpg
    104,4 KB · Wyświetleń: 376
reklama
Dziewczyny ja po wizycie. Ciąża ok tydzień mlodsza niz wynika z ostatniej miesiączki :) beta rosnie pieknie- informacja pptwierdzona przez lekarza: beta powyzej 6000 znacznie zwalnoa i nie ma szansy na przyrost taki jak wczesniej.
Widziałam cale 3mm szczęścia z migającym serduszkiem!!!! Kolejna wizyta u tego pana doktora 11 maja, ale we wtorek mam jeszcze wizytr u mojego doktora. I pozniej zadecyduje u ktorego zostane :) moje szczescie siega zenitu!! Zobacz załącznik 846466

Wspaniała wiadomosc, bardzo bardzo sie ciesze :) Gratulacje! [emoji173]️

To my jakos bedziemy miec blisko porod, bo tylko 4 dni roznicy wg USG [emoji4]

Witajcie Dziewczyny! Każdą ściskam i za kazda trzymam mocno kciuki :)

Ja zrobiłam betę we wtorek czym się już pochwaliłam - wyszło 429. Dzisiaj powtórka i wynik to 1803. Wychodzi na to, że przyrost kształtuje się w 160%! Powiedzcie czy to normalne żeby aż tak wysoki był? Bo nie wiem czy się cieszyć

@motylkowelove również dołączam się do reszty dziewczyn i czekam na info od Ciebie :)

Miłego weekendu wszystkim mamusiom!
Pewnie, że się ciesz! Przyrost jest jak najbardziej ok :). I również życzę spokojnego i udanego weekendu :).

Widziałam cale 3mm szczęścia z migającym serduszkiem!!!! Kolejna wizyta u tego pana doktora 11 maja, ale we wtorek mam jeszcze wizytr u mojego doktora. I pozniej zadecyduje u ktorego zostane :) moje szczescie siega zenitu!! Zobacz załącznik 846466
Cudowna wiadomość! Teraz tylko spokój! Wszystko jest super i tak już będzie do końca :):):). Strasznie się cieszę razem z tobą!!!

Aaaaa Kochana mega mega się cieszę Twoim szczęściem!!! I piękne zdjęcie maluszka :) ściskam i gratuluję :*

Czyli jednak 13 piątek nie musi być pechowy :D dla nas bardzo szczęśliwy

Gratuluję:* ja mam nadzieję że za 2 tyg u mnie też będzie już coś widać;)

Witajcie Dziewczyny! Każdą ściskam i za kazda trzymam mocno kciuki :)

Ja zrobiłam betę we wtorek czym się już pochwaliłam - wyszło 429. Dzisiaj powtórka i wynik to 1803. Wychodzi na to, że przyrost kształtuje się w 160%! Powiedzcie czy to normalne żeby aż tak wysoki był? Bo nie wiem czy się cieszyć

@motylkowelove również dołączam się do reszty dziewczyn i czekam na info od Ciebie :)

Miłego weekendu wszystkim mamusiom!
Nic tylko sie cieszyc :) albo dziewczynka albi bliźniaki ;)

Az sie poplakalam :) bardzo sie cieszę:) i tez tak chcę... gratulacje najszczersze :)

reklama
Do góry