reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Dziewczyny ja po wizycie. Ciąża ok tydzień mlodsza niz wynika z ostatniej miesiączki :) beta rosnie pieknie- informacja pptwierdzona przez lekarza: beta powyzej 6000 znacznie zwalnoa i nie ma szansy na przyrost taki jak wczesniej.
Widziałam cale 3mm szczęścia z migającym serduszkiem!!!! Kolejna wizyta u tego pana doktora 11 maja, ale we wtorek mam jeszcze wizytr u mojego doktora. I pozniej zadecyduje u ktorego zostane :) moje szczescie siega zenitu!!
11424942_IMG_20180413_173000.jpg

Załączniki

• 11424942_IMG_20180413_173000.jpg
    11424942_IMG_20180413_173000.jpg
    104,4 KB · Wyświetleń: 382
reklama
Dziewczyny ja po wizycie. Ciąża ok tydzień mlodsza niz wynika z ostatniej miesiączki :) beta rosnie pieknie- informacja pptwierdzona przez lekarza: beta powyzej 6000 znacznie zwalnoa i nie ma szansy na przyrost taki jak wczesniej.
Widziałam cale 3mm szczęścia z migającym serduszkiem!!!! Kolejna wizyta u tego pana doktora 11 maja, ale we wtorek mam jeszcze wizytr u mojego doktora. I pozniej zadecyduje u ktorego zostane :) moje szczescie siega zenitu!! Zobacz załącznik 846466

Wspaniała wiadomosc, bardzo bardzo sie ciesze :) Gratulacje! [emoji173]️

To my jakos bedziemy miec blisko porod, bo tylko 4 dni roznicy wg USG [emoji4]

Witajcie Dziewczyny! Każdą ściskam i za kazda trzymam mocno kciuki :)

Ja zrobiłam betę we wtorek czym się już pochwaliłam - wyszło 429. Dzisiaj powtórka i wynik to 1803. Wychodzi na to, że przyrost kształtuje się w 160%! Powiedzcie czy to normalne żeby aż tak wysoki był? Bo nie wiem czy się cieszyć

@motylkowelove również dołączam się do reszty dziewczyn i czekam na info od Ciebie :)

Miłego weekendu wszystkim mamusiom!
Pewnie, że się ciesz! Przyrost jest jak najbardziej ok :). I również życzę spokojnego i udanego weekendu :).

Widziałam cale 3mm szczęścia z migającym serduszkiem!!!! Kolejna wizyta u tego pana doktora 11 maja, ale we wtorek mam jeszcze wizytr u mojego doktora. I pozniej zadecyduje u ktorego zostane :) moje szczescie siega zenitu!! Zobacz załącznik 846466
Cudowna wiadomość! Teraz tylko spokój! Wszystko jest super i tak już będzie do końca :):):). Strasznie się cieszę razem z tobą!!!

Aaaaa Kochana mega mega się cieszę Twoim szczęściem!!! I piękne zdjęcie maluszka :) ściskam i gratuluję :*

Czyli jednak 13 piątek nie musi być pechowy :D dla nas bardzo szczęśliwy

Gratuluję:* ja mam nadzieję że za 2 tyg u mnie też będzie już coś widać;)

Witajcie Dziewczyny! Każdą ściskam i za kazda trzymam mocno kciuki :)

Ja zrobiłam betę we wtorek czym się już pochwaliłam - wyszło 429. Dzisiaj powtórka i wynik to 1803. Wychodzi na to, że przyrost kształtuje się w 160%! Powiedzcie czy to normalne żeby aż tak wysoki był? Bo nie wiem czy się cieszyć

@motylkowelove również dołączam się do reszty dziewczyn i czekam na info od Ciebie :)

Miłego weekendu wszystkim mamusiom!
Nic tylko sie cieszyc :) albo dziewczynka albi bliźniaki ;)

Az sie poplakalam :) bardzo sie cieszę:) i tez tak chcę... gratulacje najszczersze :)

reklama
Do góry